Sporturi

Ce nu s-a văzut în direct. Serena Williams a izbucnit în plâns la vestiare după eliminarea de la Australian Open

23.01.2019 | 23:15
Ce nu sa vazut in direct Serena Williams a izbucnit in plans la vestiare dupa eliminarea de la Australian Open

Serena Williams a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open de Karolina Pliskova, după un meci incredibil, în care sportiva din SUA a condus cu 5-1 în decisiv. 

Serena a avut patru mingi de meci, însă nu a reușit să ajungă în semifinale, având o cădere inexplicabilă. Chiar dacă pe teren și-a felicitat sportiv adversara pentru victorie, Williams a fost surprinsă în drumul spre vestiare izbucnind în plâns.

Serena Williams a izbucnit în plâns la vestiare după eliminarea de la Australian Open

Televiziunea care produce competiția a instalat la această ediție mai multe camere ascunse prin care încearcă să surprindă cât mai bine trăirile sportivilor, iar investiția se pare că a dat roade.

Pe Channel 9 au fost difuzate imagini exclusive cu Serena plângând la scurt timp după eliminarea de la Australian Open.

Serena se luptă cu istoria

Ajunsă la 37 de ani, Serena mai are nevoie de două turnee de Mare Șlem pentru a deveni cea mai bună sportivă din istorie la acest capitol. Anul trecut a ratat două șanse importante, fiind eliminată în ultimul act atât la Wimbledon, cât și la US Open.

Poate fi și motivul pentru care Serena a plâns la Melbourne, știind că a ratat o nouă șansă. Următorul turneu de Mare Șlem este programat în primăvară, la Roland Garros, acolo unde Williams a triumfat doar de două ori, în 1999 și în 2010.

Serena Williams are 23 de turnee de Mare Șlem câștigate la simplu: de câte șapte ori s-a impus la Australian Open și la Wimbledon, de șase ori la US Open și de două ori la Roland Garros.