Life

Ce nu s-a văzut la Asia Express? Imagini care nu vor apărea niciodată la televizor de pe Drumul Împăraților! Foto

Show-ul Asia Express – Drumul Împăraților de la Antena 1 este unul cât se poate de dificil, atât pentru vedetele implicate, cât și pentru echipa de producție care filmează starurile în fiecare moment.
22.08.2021 | 12:10
Show-ul Asia Express – Drumul Împăraților de la Antena 1 este unul cât se poate de dificil, atât pentru vedetele implicate, cât și pentru echipa de producție care filmează starurile în fiecare moment.
ADVERTISEMENT

Provocarea emisiunii Asia Express – Drumul Împăraților este una cât se poate de serioasă pentru cele nouă echipe de vedete care au luat startul în show, acum câteva luni, iar de curând Antena 1 a decis să publice câteva imagini din spatele camerelor de luat vederi.

Ce nu se vede la Asia Express – Drumul Împăraților?

Fotograful Andrei Pungovschi a realizat, de-a lungul emisiunii Asia Express – Drumul Împăraților, o serie de imagini cât se poate de explicite cu ceea ce se petrece în spatele camerelor de luat vederi, imagini care, evident, nu vor fi niciodată difuzate la televizor.

ADVERTISEMENT

Iar din fotografiile surprinse de angajatul Antenei 1 se poate observa că efortul pe care îl depun cei implicați în echipa de producție a celui mai nou sezon de Asia Express este comparabil, la orice oră, cu cel depus de cele nouă perechi de concurenți.

Ia aventurile surprinse de fotograf, aventuri trăite de cei din echipa de producție a emisiunii sunt, probabil, demne și ele de un show separat, unul care, probabil, ar avea succes la fel de mare ca și reality-show-ul propriu-zis.

ADVERTISEMENT

Eforturile cameramanilor, egale cu cele ale concurenților

Cameramanii implicați în emisiunea Asia Express – Drumul Împăraților par să fie, de fapt, cei mai ”munciți” oameni din cadrul show-ului, aceștia fiind nevoiți să surprindă, îăn fiecare secundă, fiecare mișcare a uneia dintre cele 9 perechi de vedete aflate în lupta pentru marele premiu.

Și, evident, de-a lungul drumurilor de prin Turcia, Georgia, Azerbaidjan, Iordania și Israel cei din echipele de filmare, pe lângă eforturile făcute, au avut câteva momente de relaxare alături de colegii lor, fie ei reporteri, fie personal auxiliar.

ADVERTISEMENT

Mai mult, susțin producătorii celui de-al patrulea sezon al emisiunii, Asia Express – Drumul Împăraților este cea mai dificilă ediție, lucru recunoscut, printre altele, chiar și de vedetele implicate în lupta pentru marele premiu al show-ului.

Cine a ajuns în semifinalele Asia Express – Drumul Împăraților?

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, din cele nouă perechi de vedete pornite la drum în emisiune Asia Express – Drumul Împăraților, în semifinale au ajuns doar patru, ceilalți fiind descalificați de-a lungul edițiilor filmate deja.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că în semifinalele Asia Express – Drumul Împăraților au ajuns perechile formate din Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Mihai Petre și soția lui Elwira, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, precum și Lidia Buble, alături de sora ei, Estera.

Pe lângă cei care au ajuns în semifinalele Asia Express – Drumul Împăraților au luat startul în competiție, acum mai bine de două luni, și perechile Connect-R și Shift, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Alexandra Ungureanu și mama ei, Lorelei și Zarug, precum și Adriana Trandafir alături de fiica ei, Maria Speranța.

E adevărat, efortul depus de cei ajunși în semifinalele Asia Express par să fie cât se poate de justificate, având în vedere că marele premiu constă în 30.000 de euro, iar popularitatea celor care reușesc să obțină trofeul devine una cât se poate de serioasă.

ADVERTISEMENT