Life

Ce nu s-a văzut la botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf. Detaliile care au făcut diferența în timpul petrecerii

Noi detalii despre botezul fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, care a avut loc în weekend. Ce nu s-a văzut la petrecere?
26.09.2022 | 16:29
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, surprinși în ipostaze tandre la botezul fiului lor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul în acest weekend și au organizat o petrecere grandioasă. Pe rețelele de socializare au ieșit la iveală noi imagini cu cei doi, de la eveniment.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, sărut pasional la petrecerea de botez a fiului lor

Antrenorul și iubita lui au fost surprinși în ipostaze tandre la petrecerea de botez a micuțului Liam. Pe un Instastory al unuia dintre soliștii care au întreținut atmosfera, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc apar dansând foarte apropiați, iar la un moment se sărută cu patos.

ADVERTISEMENT

Din aceleași imagini se poate observa că cei doi au lăsat grijile deoparte și s-au bucurat din plin de eveniment. De altfel, nimic nu l-a împiedicat pe Laurențiu Reghecampf să se distreze, deși avea ochiul vânăt în urma altercației cu fosta soție, Anamaria Prodan.

La petrecere a luat parte multă lume bună din Capitală și s-a ținut la un restaurant luxos din Parcul Herăstrău. Printre cântăreții care i-au provocat la dans pe Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc a fost și manelistul Costel Biju.

ADVERTISEMENT

De asemenea, de la eveniment nu a lipsit nici tortul micuțului Liam, care a fost unul etajat și atent decorat: cu auriu, îngerași și numele acestuia.

Botezul, organizat după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Botezul a avut loc la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în fața vilei de la Snagov. După altercație, impresara s-a deplasat la INML, de unde a ieșit cu brațul bandajat și șchiopătând.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a dezvăluit din ce cauză ea și fostul soț s-au luat la bătaie, în văzul tuturor.

”A venit la un vecin. A venit în casă fără să aibă voie. A intrat pe jos, pe la lac. L-a amenințat pe Bebe că îl ia, că îl ia când vrea, că el are dreptul să-l ia. Bebe i-a zis: `că nu pleacă nicăieri cu el`. M-a sunat Bebe și l-a pus pe speaker. I-am zis să plece din casă că o să chem poliția că îmi amenință copilul. A plecat.

ADVERTISEMENT

S-a dus la vecinul, a băut, probabil, de a rupt, că abia se ținea pe picioare la poliție. După, când l-am chemat afară, eu i-am zis că am ajuns… i-am zis: `te rog frumos, vino să închidem nebunia asta. Te implor. Te faci de râs, lui Bebe îi este rușine să meargă pe stradă, fetelor la fel. Te implor eu, hai să mergem mâine dimineață… vorbesc eu cu notarul. Hai să încheiem nebunia asta. Te implor.` Și a început să ne înjure, să ne amenințe că ne bagă în pușcărie”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT