Life

Ce nu s-a văzut la încoronarea Regelui Charles. Prințul William și Kate l-au enervat la culme: „E incredibil”

S-a aflat motivul pentru care Regele Charles a avut o criză de nervi la încoronare. O cititoare pe buze a deslușit misterul.
08.05.2023 | 22:43
Ce nu sa vazut la incoronarea Regelui Charles Printul William si Kate lau enervat la culme E incredibil
De ce s-a enervat regele Charles în ziua încoronării. Foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

A ieșit la iveală motivul pentru care Regele Charles a avut o criză chiar înaintea slujbei de încoronare. O cititoare pe buze a scos la iveală detalii din culisele evenimentului istoric urmărit de zeci de milioane de oameni din întreaga lume.

Slujba de încoronare s-a lăsat cu crize de nervi pentru Regele Charles. Cum l-au scos Prințul William și Kate din sărite

Conform BBC, mai bine de 18 milioane de oameni au urmărit încoronarea Regelui Charles, dornici să vadă pas cu pas ce se întâmplă în ziua unui eveniment istoric atât de mare. Tradițiile și cultura Casei Regale i-au fascinat pe toți, însă, dincolo de spectacol se ascund mult mai multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Mulți se așteptau ca prezența Prințului Harry să creeze conflicte, dar se pare că Regele Charles a avut o adevărată criză de nervi înainte de încoronare din cauza altor persoane. Este vorba chiar de Prințul William și Kate Middleton.

O cunoscută expertă în arta cititului pe buze, Krystin Kalvoy, din Statele Unite, a descifrat o filmare în care Regele Charles vorbea cu Regina Consoartă, vizibil iritat. Toată scena a avut loc în trăsură, înainte de ceremonia de la Westminster Abbey.

ADVERTISEMENT

„Îmbătrânesc aici!”

Conform expertei care a dezvăluit totul pe TikTok, în clipul de 13 secunde, Regele Charles era nervos pe faptul că Prințul și Prințesa Wales întârzie prea mult la încoronare și are de așteptat.

De altfel, se știe că Regele Charles a sperat că ceremonia să nu dureze mai mult de 90 de minute. „E incredibil că durează atât de mult! Sunt nervos pentru că stau aici și îmbătrânesc!”, s-a plâns suveranul.

ADVERTISEMENT

Ziua a mai fost plină și de alte surprize. Prințul Harry, care a mers la încoronarea tatălui de unul singur, deoarece Meghan Markle a rămas în Statele Unite ale Americii cu cei doi copii, Archie și Lilibet, a fost surprins într-o ipostază deprimantă.

Deoarece a renunțat la atribuțiile regale, el a fost un simplu invitat. A fost așezat în rândul trei, nu a avut voie să poarte uniforma și nu a avut niciun rol la ceremonie. Mai mult, a fost plouat și s-a udat.

ADVERTISEMENT

În schimb, Prințul Louis, fiul cel mic al Prințului William și al lui Kate, a atras toată atenția. Micuțul s-a lăsat distras de interiorul Abației, ba chiar a fost surprins în timp ce căsca, iar bona sa a fost nevoită să îl scoată afară.

ADVERTISEMENT