Life

Ce nu s-a văzut la nunta din Măciuca a lui George Simion! Imagini și detalii exclusive

FANATIK vă spune tot ce nu ați putut afla de la televizor despre nunta liderului AUR, George Simion, cu tânăra Ilinca Valentina Munteanu. Evenimentul a fost împânzit de situații comice, dar și de nemulțumiri.
28.08.2022 | 09:00
Tot ce nu s-a văzut la nunta dintre Ilinca și George Simion / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nunta anului, așa cum a fost denumită de televiziunile de știri, a avut umbrele ei, în ciuda soarelui care i-a lovit pe mai toți invitații în moalele capului de dimineața până seara.

Ce nu s-a văzut la nunta lui George Simion din Măciuca

FANATIK vă prezintă câteva detalii neobservate de nimeni, netransmise pe micile ecrane. În ciuda popularității de care se bucură Simion în rândul propriul electorat, majoritatea celor prezenți fiind membri de partid ori simpatizanți, au existat destul vociferări venite chiar dintre adulatori.

ADVERTISEMENT

Primele nemulțumiri au început să apară undeva în jurul orei 13:00. În fața bisericii unde erau adunate sute de persoane pentru slujba de cununie, câțiva dintre nuntași au fost destul de revoltați pentru durata ceremoniei ținute de soborul de preoți în frunte cu ÎPS Teodosie.

De critici nu a scăpat nici Simion, unii dintre cei prezenți susținând că s-ar fi așteptat să primească un pic mai multă atenție, mai ales că mulți au venit din locurile destul de îndepărtate precum Maramureș sau Suceava.

ADVERTISEMENT

„Bine că nu pomenește toți vecinii. Poate să leșine lumea, ce le pasă? Numai pe noi nu ne pomenește nimeni”, a spus un bărbat, care la un moment dat a părăsit zona din fața bisericii.

Fanii lui Simion, deranjați de televiziuni!

A urmat un alt moment, deja clasic, cel în care admiratorii lui Simion au vrut să stea de vorbă cu acesta și soția lui Ilinca, însă nu aveau loc de camerele de luat vederi ale televiziunilor prezente la Măciuca.

ADVERTISEMENT

„Bine că am venit de la sute de kilometri și el vorbește doar cu televiziunile mincinoase! Bătaie de joc!”, a spus o femeie din toți plămânii, calmată de o altă doamnă, rugând-o să nu facă scandal îm cel mai important moment din viața politicianului.

Pe lângă toate astea, pe un grup de Whatsapp dedicat transportului la nuntă, oamenii și-au exprimat nemulțumirile fără să mai țină cont că ei au fost cei care și-au dorit să-și vadă idolul. Câțiva au scris că evenimentul a fost prost organizat și că nu s-a ținut cont de mulțimea prezentă.

ADVERTISEMENT

Sunt oameni care s-au așezat la mese de azi-dimineață. Și de atunci nu s-au ridicat. Noi, ceilalți, mâncăm în arșiță”, a ținut morțiș cineva să scrie pe Whatsapp. Pe același grup, un altul era supărat nevoie mare că unii invitați nu au venit doar din devotament pentru El Lider Maximo. ”Au venit doar să mănânce! Să vă fie rușine, dragi patrioți”, puncta un patriot.

George Simion, trei nunți! Una cu poporul, altele pentru familie sau politicieni

Un alt lucru neștiut de oameni este că mirii au petrecut în mai multe locuri. Aceștia au avut o primă distracție ferită de ochii prea-curioșilor, ținută pe dealul din Măciuca, la restaurantul de la complexul spa unde au fost cazați o parte din oaspeți, aproape de biserica unde s-a oficiat cununia religioasă, alături de familiile lor și cei mai apropiați prieteni.

Pe lângă această petrecere paralelă, mirii s-au dus și la singura tavernă din Oveselu, unde, la un moment dat, a fost zărit și sociologul Mirel Palada. Acolo, din informațiile FANATIK, au luat parte doar cei mai importanți lideri AUR pentru o discuție secretă și o masă ”ușoară”.

Și mirii au obosit la un moment dat, nu doar invitații ajunși de la sute de kilometri distanță, după ce au dat și ei pașii zilnic peste cap în băile de mulțime din zona serbării câmpenești. Până la ora 18, George și Ilinca erau destul de deschiși la a face poze cu cine apucau, însă a venit o clipă în care au recunoscut că sunt epuizați.

Oboseala, bat-o vina!

Evenimentul organizat chiar de Simion i-a venit, în cele din urmă, de hac. Au trecut câteva ore și mirele și-a refăcut energiile. FANATIK a surprins metoda prin care George și Ilinca au reușit să se ferească de mulțimile tot mai agitate și entuziaste în același timp. S-au folosit de o mașină cu geamurile fumurii doar pentru a se deplasa câteva sute de metri, până la terasa unde aceștia petreceau alături de socri.

Au existat și câteva situații ceva mai amuzante. O tânără n-a mai avut putere să bătătorească ulițele satului unde a avut loc nunta. Lovită de soartă, femeia și-a scos pantofii și a mers desculță pe drum, fără nicio jenă.

Apoi, când mirii au ieșit din biserică, după terminarea slujbei, taman uriașul steag pe care scria „Deșteaptă-te, române” i-a pus în încurcătură pe organizatori. Cel care ținea tricolorul în mână primea indicații în fiecare secundă, astfel încât steagul să stea deasupra mirilor ca să le țină umbră.

La 12 noaptea, după spartul târgului, majoritatea nuntașilor au mers acasă. Dar nu cu mâna goală, ci cu plocoane consistente. Unii se opinteau și cărau baxuri de apă, alții baxuri de bere. Și mâncare, doar era bună…

ADVERTISEMENT