Fotbal intern

Ce nu s-a văzut la TV. Andrei Ivan, dărâmat pe bancă după ce a fost huiduit de tot stadionul în momentul schimbării. FOTO EXCLUSIV

24.02.2020 | 10:38
Ce nu sa vazut la TV Andrei Ivan daramat pe banca dupa ce a fost huiduit de tot stadionul in momentul schimbarii FOTO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan a început titular partida cu CFR Cluj, însă a fost înlocuit în minutul 75 cu Cristian Bărbuț.Mutarea a venit logic, în condițiile în care Ivan nu a impresionat în partida din această seară de pe „Ion Oblemenco”.

Chiar și așa, reacția publicului a fost cel puțin surprinzătoare, atât pentru spectatorul neutru cât și pentru jucător: atacantul a fost huiduit de întreg stadionul.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, dărâmat pe bancă după ce a fost huiduit de întreg stadionul

Suporterii par să-și fi pierdut răbdarea cu cel care era cândva favoritul tribunei. Ivan și-a acceptat soarta, s-a îndreptat spre banca de rezerve, după care s-a așezat dărâmat, acoperindu-și fața cu mâinile.

Momentul a fost surprins în exclusivitate de FANATIK.

Întors de la Krasnodar la Craiova, după mai mulți ani petrecuți la distanță de marea sa iubire, Universitatea, Andrei Ivan nu a reușit să mai impresioneze în tricoul „alb-albastru”.

ADVERTISEMENT

Atacantul care reușise în cariera sa 21 de goluri în 117 meciuri pentru Universitatea Craiova are cifre modeste în acest sezon, mai exact 2 goluri în 11 partide.

Transferul lui Ivan la Craiova în vara lui 2019 a fost primit cu mare entuziasm de suflarea olteană, care vedeau în atacant garantul performanței și, de ce nu, al obținerii unui titlu în Bănie.

ADVERTISEMENT

În 2017, când a părăsit surprinzător Craiova, Andrei Ivan le făcea declarații de dragoste fanilor: “Mă voi întoarce! Iubesc Universitatea cum mă iubeşte mama mea pe mine!”. După trei ani, fanii par să fi uitat de povestea de iubire.

Universitatea Craiova a avut nu mai puțin de șapte șuturi pe poartă în prima repriză cu CFR Cluj, însă în repriza secundă oltenii au mai avut o singură ocazie. CFR Cluj a fost letală la puținele ocazii avute și a reușit să obțină un avantaj liniștitor: 2-0 pe tabelă.

ADVERTISEMENT
  • 1 milion de euro e cota lui Andrei Ivan

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova câștigă titlul: 6.00. Vezi aici toate cotele!

Tags: