Sport

Ce nu s-a văzut la TV de la România – Olanda 0-3: schimbare întârziată nejustificat și modificarea neînțeleasă de nimeni! „Ianis Hagi a ajuns la spital”

Reporterii FANATIK din Germania au vorbit despre ce nu s-a văzut la TV în România - Olanda, scor 0-3. Ce detalii au remarcat Cristi Coste și Remus Răureanu.
03.07.2024 | 18:04
Ce nu sa vazut la TV de la Romania  Olanda 03 schimbare intarziata nejustificat si modificarea neinteleasa de nimeni Ianis Hagi a ajuns la spital
Ce nu s-a văzut la TV de la România - Olanda 0-3: schimbare întârziată nejustificat și modificarea neînțeleasă de nimeni! „Ianis Hagi a ajuns la spital”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Remus Răureanu și Cristi Coste au trăit pe viu România – Olanda, scor 0-3, fiind prezenți în tribunele megastadionului din Munchen. Reporterii FANATIK din Germania au dezvăluit că Ianis Hagi a ajuns la spital după accidentarea provocată de Dumfries.

Ce nu s-a văzut la TV de la România – Olanda 0-3: schimbare întârziată nejustificat și modificarea neînțeleasă de nimeni! „Ianis Hagi a ajuns la spital”

„Tricolorii” au părăsit EURO 2024 cu capul sus, chiar și după eșecul categoric cu Olanda din optimi. Remus Răureanu și Cristi Coste i-au urmărit pas cu pas pe români la turneul final din Germania și au oferit cele mai tari detalii la FANATIK LA EURO.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK din Germania au vorbit despre starea de spirit de la echipa națională și nu numai. Cristi Coste a dezvăluit că Ianis Hagi a ajuns la spital pentru o serie de controale amănunțite înaintea plecării de la turneul final.

„Mi s-a părut că toată lumea a fost resemnată, nu am văzut suferință. Poate că a contat comportamentul suporterilor pentru jucători și selecționer. Suporterii i-au aplaudat, le-au scandat numele.

ADVERTISEMENT

Jucătorii și antrenorul au înțeles, am făcut maximum, lumea e mulțumită și atunci nimeni nu a mai avut părere de rău. Îmi e clar că fotbaliștii simt pe teren că nu au șanse când adversarii sunt cu mult mai buni.

Indiferent de organizare, oricâtă ambiție ar fi avut România, Olanda era cu mult mai bună. Nu știu cum s-a văzut pe TV, dar din tribune părea un meci din Cupa României dintre o echipă din Liga 3 și una din Liga 1”, a spus Remus Răureanu.

ADVERTISEMENT

Concluzii după eliminarea de la EURO 2024: „ Suntem un organism care nu funcționează pe partea stânga, unde e inima.”

Cristi Coste: „Este aceeași senzație pe care am avut-o și la meciul cu Belgia, au fost foarte multe puncte comune. Adversarii au avut avantaj repede, după aceea a fost un gol anulat cu VAR al adversarilor în ambele meciuri.

Spre final s-a făcut 2-0 și dincolo, plus aceast gol în plus al lui Malen. Eu i-am văzut pe jucători obosiți, nu supărați la finalul meciului. Poate unii chiar au fost împăcați că se termină acest turneu final pentru că nu au vacanță.

ADVERTISEMENT

Cei de la FCSB au Supercupa cu Corvinul mâine, plus cei care joacă în străinătate. Probabil vor avea câteva zile de vacanță și după vor merge la cluburi. Ei la începutul turneului erau super mulțumiți dacă ieșim din grupă, până la urmă s-a și realizat acest obiectiv.

Din această echipă națională s-a scos maximum, nu știu dacă s-ar fi putut scoate mai mult. O să mai dureze discuțiile despre flancul nostru stâng în spațiul public. Suntem un organism care nu funcționează pe partea stânga, mai ales că pe partea stângă e inima.

L-am văzut pe Ianis Hagi jucând minute în șir fundaș stânga, o senzație ciudată din tribună. Era un 5-4-1 în care era fundașul stânga de lângă Burcă”.

Remus Răureanu: „A fost și o problemă a lipsei de reacție din partea băncii. Nu se poate să joci 20 și ceva de minute în inferioritate, să nu ai schimbare pregătită. Nu am înțeles de ce a durat atât de mult, la Mogoș a durat enorm.

A apărut Racovițan de parcă l-am chemat de acasă, atât de mult a durat”.

Marele câștig de la EURO 2024: „Românii din străinătate văd altfel România”

Cristi Coste: „A fost și modificarea cu aruncarea lui Burcă în flancul stâng. Nu am înțeles, de ce să schimbi două posturi când puteai să îl schimbe pe Mogoș cu Sorescu, nu să îl muți pe Burcă fundaș stânga și să îl muți pe Racovițan în centru.

Am văzut o susținere a unor fani care au venit la stadion convinși că vom ajunge la Berlin și au plecat convinși că atât se putea. Suporterul și publicul român din tribună a acceptat că atât putem, iar după meci i-au chemat pe toți și i-au încurajat aproape om cu om

Asta spune ceva despre ce am descoperit aici. Vă spun sincer că românii care trăiesc în străinătate văd altfel România și văd altfel echipa națională, este o mare bucurie pentru ei să fie în tribune și să susțină națională, nu contează că joacă Marius Marin, Drăguș sau Mitriță este acasă.

Simt altfel sentimentul patriot al românilor care pleacă afară, sunt mult mai calzi și mai atașați. Pentru ei este legătura cu țara”.

Detalii despre starea lui Ianis Hagi: „A ajuns la spital”

Remus Răureanu: „Galeria numeroasă a românilor este rezultatul unui eșec al țării. Sunt 5, 6 milioane de români care au plecat din disperare, de aceea avem o galerie minunată la meciurile pe care le jucăm în Italia, Germania sau Spania.

Avem avantajul fotbalistic ca susținere, dar am ajuns să avem acest avantaj pentru că milioane de oameni au plecat din țară din disperare. Aseară ne-am întâlnit la hotel cu fratele lui Mihai Roman II, spunea că este plecat de 21 de ani în România”.

Cristi Coste: „Este un sentiment extraordinar ca la micul dejun să se vorbească românește, s-a întâmplat și ieri și astăzi. Nu știu câți jucători vor schimba clubul după EURO. Ianis Hagi a ajuns la spital pentru niște analize suplimantare, să fie convins staff-ul medical că totul este în regulă.

Din ce știm noi este ok, sunt la Wurzburgului. Au avionul la ora 20:00 din Frankfurt, așa că la 23:30 vor fi acasă”.

CULISE | Ce NU S-A VAZUT la TV dupa Romania - Olanda 0-3 | DEZVALUIRI din Germania

ADVERTISEMENT