Sport
notix pixel id

Ce nu s-a văzut la TV din amicalul Anglia – România 1-0! Ironiile fanilor lui Dinamo şi primele imagini cu fanul intrat pe gazon. Video exclusiv

Mai multe lucruri inedite s-au întâmplat în timpul meciului dintre Anglia și România și care nu au fost surprinse de camerele TV.
06.06.2021 | 21:01
Ce nu s-a văzut la TV din amicalul Anglia - România 1-0! Ironiile fanilor lui Dinamo şi primele imagini cu fanul intrat pe gazon. Video exclusiv
Ce nu s-a văzut la TV din amicalul Anglia - România 1-0! Ironiile fanilor lui Dinamo şi primele imagini cu fanul intrat pe gazon (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Deși meciul amical dintre Anglia și România nu a ținut prima pagină a tuturor marilor publicații din Anglia, suporterii prezenți pe stadion au avut parte de multe momente spectaculoase.

Englezii au lovit de două ori bara, un fan a intrat pe teren, iar meciul a fost oprit pentru scurt timp, până când stewarzii l-au imobilizat și l-au scos de pe gazon, în timp ce fanii prezenți au huiduit copios momentul.

Imagini care nu au fost surprinse de camerele TV în amicalul Anglia – România 1-0

În timpul partidei dintre Anglia și România, au avut loc mai multe momente care nu au fost surprinse de camerele TV, printre care și intrarea pe teren a unui suporter englez… dezbrăcat.

ADVERTISEMENT

Un alt moment a trecut neobservat exact înainte de startul partidei, când jucătorii celor două formații au îngenuncheat în semn de solidarizare cu mișcarea „Black Lives Matter”, însă cu două excepții. Doi jucători ai lui Mirel Rădoi au refuzat să facă acest gest: Nicolae Stanciu și Ionuț Nedelcearu.

Nicolae Stanciu si Ionut Nedelcearu refuza sa ingenuncheze la momentul dedicat „Black Lives Matter”
Nicolae Stanciu si Ionut Nedelcearu refuza sa ingenuncheze la momentul dedicat „Black Lives Matter”

Unii dintre fanii englezi au huiduit acest moment, în timp ce alții l-au apreciat și l-au aplaudat la scenă deschisă: „Au fost reacții foarte diversificate când jucătorii Angliei au îngenuncheat înainte de startul meciului. Huiduielile puternice și prelungite au fost combinate cu multe aplauze”, a spus Phil McNulty, reporter BBC.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Dinamo, din nou în prim plan: „I love you Boro!”

Ultrașii lui Dinamo nu au ratat ocazia să fie prezenți la meciul amical de la Middlesbrough dintre Anglia și România. Aproximativ 20 de suporteri au făcut deplasarea din România și au scandat pentru Middlesbrough, la 15 ani distanță de la momentul când englezii o eliminau pe Steaua, marea rivală, în semifinalele Cupei UEFA: „I love you Boro!”, au cântat minute în șir „câinii”.

De altfel, coșmarul lui Mirel Rădoi și al echipei antrenate de Cosmin Olăroiu, Massimo Maccarone, a devenit membru cotizant în programul Doar Dinamo București.

ADVERTISEMENT

„Sunt impresionat de respectul pe care mi-l poartă suporterii lui Dinamo și vreau să știți că admirația aceasta este reciprocă. Îmi face plăcere să știu că nu ați uitat de bucuria pe care v-am făcut-o, vouă și multor români, în 2006.

Am fost introdus în teren când eram conduși cu 2-0 și țin minte că mi-am spus că trebuie să joc câinește. Așa am reușit. Cum credeți că mă simt când unii italieni caută pe google să vadă cine e Maccarone, iar în România mă știe toată lumea…Abia aștept să ne vedem la București!”, a fost mesajul atacantului italian pentru suporterii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Gareth Southgate, pus sub presiune de presa engleză înainte de meciul cu România

Jurnaliștii englezi i-au cerut victoria lui Gareth Southgate înainte de meciul cu România, echipă pe care Anglia nu o mai învinsese de 51 de ani.

Pentru Marcus Rashford meciul cu România este unul pe care nu-l va uita niciodată, după ce starul lui United a devenit cel mai tânăr căpitan din istoria naționalei Angliei, după ce a doborât la recordul lui Michael Owen. În plus, atacantul lui Manchester United a marcat şi singurul gol al meciului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik