ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ce nu s-a văzut la TV din Islanda – România! Probleme cu tabela şi fanii nordicilor din tribune. Foto

Autor: Cristi Coste - Reykjavik | 09.10.2020 | 00:23
Ce nu s-a văzut la TV din Islanda - România! Probleme cu tabela şi fanii nordicilor din tribune. Foto
Ce nu s-a vazut la TV din Islanda - România! Probleme cu tabela in startul meciului

FANATIK  a surprins un detaliu care a scăpat camerelor de transmisie. Deşi islandezii au verificat cu o zi înainte tabela de marcaj, instalaţia de nocturnă şi sistemul VAR, în startul meciului au fost probleme tehnice.

ADVERTISEMENT

FANATIK a fost pe stadion cu o zi înainte, când totul părea că este pus la punct, iar gazdele păreau că au lucrurile sub control.

Mirel Rădoi a avut emoţii încă de la încălzire, când lui Denis Alibec i s-a făcut rău pe teren, aşa cum a păţit şi Dragoş Grigore care nu a putut fi folosit. Fostul atacant al Astrei Giurgiu a părut să fie foarte aproape să vomite, dar în cele din urmă a intrat pe teren din primul minut, dar a fost schimbat la pauză.

ADVERTISEMENT

Cei 60 de vikingi din tribune s-au auzit pe tot parcursul meciului

Pentru prima oară după mult timp, jucătorii români au avut parte de spectatori în tribune. Islandezii şi-au încurajat permanent favoriţii şi chiar au executat celebrul salut al suporterilor islandezi de la EURO 2016, pentru care au devenit celebri.

Şi suporterii români s-au auzit în momentele care au simţit că naţionala lui Rădoi are nevoie de susţinere, iar fanii naţionalei şi-au făcut simţită prezenţa pe stadionul din Reykjavik:

ADVERTISEMENT
Drapelul tricolor pe stadionul din Reykjavik
Drapelul tricolor pe stadionul din Reykjavik

Mirel Rădoi a arătat încă odată atitudine şi a reacţionat imediat după pauză şi a făcut trei schimbări încercând să întoarcă meciul, ceea ce rar s-a văzut la un antrenor al naţionalei în ultimii ani.

Astfel, Iani Hagi a intrat în locul lui Mitriţă, Denis Alibec i-a lăsat locul în teren lui George Puşcaş, iar Gabi Iancu l-a înlocuit pe Ciprian Deac, iar în jocul României au apărut îmbunătăţiri şi am reuşit să reducem din diferenţă.

ADVERTISEMENT

România trebuia să mai primească un penalty

Din păcate arbitrajul nu a fost deloc în favoarea noastră, ba mai mult, am fost dezavantajaţi clar în câteva rânduri, iar centralul sloven Skomina, inexplicabil nu a solicitat asistenţa VAR, la fază în care Sigurdsson a jucat mingea în careu cu cotul şi putea deveni înger şi demon pentru naţionala Islandei.

Sigurdsson joaca mingea cu cotul, iar Romaniei ii este refuzat al doilea penalty
Sigurdsson joaca mingea cu cotul, iar Romaniei ii este refuzat al doilea penalty

Moment emoţionant în startul partidei de debut a lui Mario Camora la echipa naţională a României. Mario Camora a intonat cu patos imnul naţional, ,,Deşteaptă-te, române!”, un moment istoric pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT
Mario Camora la intonarea imnului national
Mario Camora la intonarea imnului national

________________________________________________________________________________

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,02 este cota pentru ”X la pauză” la meciul Norvegia-România. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!