Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ce nu s-a văzut la TV din România – Belgia 0-2! Dezvăluiri de culise de la Koln despre Ianis Hagi! Casele de pariuri, mișcare surprinzătoare: „E pentru prima dată la EURO”

Reporterii FANATIK prezenți în Germania vă dezvăluie lucruri care nu s-au văzut la televizor în transmisia meciului Belgia - România 2-0 din Grupa E a Euro 2024.
23.06.2024 | 17:40
Ce nu sa vazut la TV din Romania  Belgia 02 Dezvaluiri de culise de la Koln despre Ianis Hagi Casele de pariuri miscare surprinzatoare E pentru prima data la EURO
Reporterii FANATIK prezenti în Germania vă dezvăluie culisele meciului România - Belgia. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu 0-2 partida cu Belgia din etapa 2 a fazei grupelor de la Euro 2024, dar păstrează șanse reale de a se califica în optimile de finală ale competiției. Reporterii FANATIK au fost prezenți în tribunele stadionului din Koln și fac dezvăluiri de culise despre ce nu s-a văzut la tv în partida „tricolorilor” contra „diavolilor roșii”.

Ce nu s-a văzut la tv din meciul România – Belgia 0-2. Reacția surprinzătore a lui Ianis Hagi

Cristi Coste, Remus Răureanu și Răzvan Nicolae sunt cei trei reporteri FANATIK care vă țin la curent din Germania zi de zi cu tot ceea se întâmplă în jurul echipei naționale, iar după partida de sâmbătă cu Belgia vă dezvăluie lucruri extrem de interesante, pe care microbiștii nu au avut posibilitatea să le urmărească la televizor. Inclusiv o reacție surprinzătoare a lui Ianis Hagi, care s-a arătat mulțumit de felul cum a evoluat în această partidă.

ADVERTISEMENT

„Ce nu s-a văzut la televizor, dar s-a văzut foarte bine din tribune… Să-l luăm pe Ianis Hagi, care a jucat foarte static și nu a putut să stea în dueluri. Asta s-a văzut foarte clar de la masa presei. Am stat de vorbă cu el vreo 10-15 minute la zona mixtă după meci și a fost pus la colț de jurnaliști. Eram nedumeriți cum se poate ca un număr 10 să fie rezervă în primele două meciuri de la Euro.

Iar pe mine, sincer, m-a suprins răspunsul lui Ianis Hagi când a fost întrebat dacă e mulțumit de ceea ce a realizat sâmbătă seara în meciul cu Belgia. A spus că e mulțumit, că a dat tot ceea ce a putut, și el și colegii săi. Mie Ianis Hagi mi-a creat senzația că a intrat pe teren doar ca să intre. Pentru că, în mod normal, poziția lui este ori în locul lui Stanciu, ori în banda dreaptă în locul lui Man”, a început Cristi Coste seria dezvăluirilor de culise de la meciul România – Belgia.

ADVERTISEMENT

„Eu am remarcat o tristețe exagerată, mai ales a jucătorilor, nu din partea lui Edi Iordănescu. Spun asta pentru că între România și Belgia erau diferențe ușor cuantificabile, de care ei ar fi trebuit să fie conștienți. Poate că victoria cu Ucraina i-a făcut să se creadă mai buni decât sunt… L-am văzut pe Drăgușin, era dărâmat efectiv”, l-a completat Remus Răureanu.

România și Slovacia merg braț la braț în optimi cu un egal în ultima etapă: „Nu e imoral!”

Chiar dacă a pierdut jocul cu Belgia, România păstrează în continuare șanse mari de a se califica în optimile de finală ale Campionatului European. Are nevoie doar de un singur punct în ultimul meci cu Slovacia, situație în care ambele echipe merg împreună în faza următoare. Iar de aici au început speculațiile…

ADVERTISEMENT

„Sunt deja discuții despre un posibil egal în ultima etapă în meciul cu Slovacia. Și vreau să vorbim despre latura morală. Mie mi se pare perfect moral să ne înțelegem cu slovacii să facem egal. Ce înseamnă moralitate în sportul profesionist? Să-ți aperi interesul… În acest caz, interesul ambelor echipe este să se califice în optimi. Și se califică după un egal. Imoral este să corupi sau să fii corupt, dar acum nu e un asemenea caz.

Este absurd să le pretindem jucătorilor români și slovaci să-și rupă picioarele în meciul direct și să rateze calificarea unii dintre ei, iar mai departe să meargă Belgia și Ucraina. Nu are niciun pic de logică”, este părerea sinceră a lui Remus Răureanu despre ce ar trebui să se întâmple în ultima etapă la meciul România Slovacia.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste împărtășește aceeași opinie și ne anunță că și casele de pariuri anticipează deja un egal într cele două formații. „Apropos de meciul de miercuri cu Slovacia, încă de sâmbătă seara casele de pariuri au intrat în alertă. A scăzut foarte mult cota la X, undeva la 2,02 sau 2,05. Este cota cea mai mică de la Euro pentru un rezultat de egalitate. De ce? Pentru că rezultatul de egalitate duce mai departe ambele echipe.

Cât despre jucători… Toți cei care au venit la zonă mixtă n-au vorbit de egal, au vorbit de calificare, dar o calificare jucând la victorie. Este mesajul pe care l-au trimis ei, probabil după o discuție în vestiar. Pentru că au întârziat cam mult, aproape o oră și douăzeci de minute după meci… I-am simțit că s-au «vorbit» să fie pozitivi, să ia ce e bun din această înfrângere.”.

Fanii „tricolorilor”, răpuși de cei ai „diavolilor”

Chiar dacă au fost mai mulți din punct de vedere numeric, fanii naționalei României nu au mai reușit să domine fondul sonor la meciul de la Koln, fiind depășiți ca prestație de cei ai belgieniulor. Poate și din cauză ca am luat gol foarte repede, încă din secunda 73, ceea ce le-a tăiat din elan.

„În duelul galeriilor, din punctul meu de vedere, a fost 1-0 pentru Belgia. Deși ei au fost 15.000, iar noi 30.000… Am văzut o galerie a Belgiei care pare antrenată pentru turneul final. Au fost foarte multe momente în care i-au dominat pe români, în ciuda faptului că prin minutul 80 toți românii cântau imnul la 1-0”, este un alt lucru care nu s-a văzut pe transmisia tv, dar pe care Cristi Coste l-a remarcat la fața locului.

„Și suporterii s-au dezumflat în minutul 2 la golul lui Tielemans, pentru că nici ei nu au fost realiști. Sâmbătă seara au jucat De Bruyne, cel mai bun de la Manchester City, cu Nicușor Bancu de la Craiova. Este absurd să plângi și să te vaiți, să-ți smulgi părul din cap, pentru o înfrângere cu 0-2”, a încheiat remus Răureanu.

Ce NU S-A VAZUT la TV din Romania - Belgia 0-2

ADVERTISEMENT
4,65 este cota BETANO pentru pronosticul „0-0 rezultat corect” la meciul Slovacia - România