Fotbal intern

Ce nu s-a văzut la TV din U Craiova – CFR Cluj! Cum au ajuns indicaţiile lui Dan Petrescu la Valeriu Bordeanu. Foto Exclusiv

Ce nu sa vazut la TV din U Craiova  CFR Cluj Cum au ajuns indicatiile lui Dan Petrescu la Valeriu Bordeanu Foto Exclusiv
Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, nu a putut face deplasarea la Craiova pentru finala campionatului, dar i-a dat indicații secundului Valeriu Bordeanu prin intermediari
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, nu a putut face deplasarea la Craiova pentru finala campionatului, dar i-a dat indicații secundului Valeriu Bordeanu prin intermediari.

FANATIK a scris încă din această dimineață că ”Bursucul” nu va sta pe banca tehnică a formației din Gruia, dar se va implica în tot ce înseamnă nevoile formației sale.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a fost infectat cu coronavirus și a fost internat la spitalul din Cluj, dar a fost externat ulterior, iar oficialii campioanei României se așteptau să îl vadă din nou pe banca tehnică.

Valeriu Bordeanu a primit indicații de la Dan Petrescu prin intermediari

În absența lui Dan Petrescu, cel care a condus echipa a fost secundul Valeriu Bordeanu, dar fostul internațional a dat indicații telefonice, iar cel care le-a transmis către banca tehnică a fost chiar președintele Marian Copilu.

ADVERTISEMENT

Oficialul ardelenilor a stat chiar în spatele băncii tehnice și a vorbit tot timpul la telefon cu Dan Petrescu, iar apoi îi transmitea lui Bordeanu ce are de făcut. Copilu a fost tensionat pe toată durata primei reprize și a stat în picioare.

Tot în prima repriză, antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a părut și el tensionat și a dat indicații tot timpul. Înainte de începerea jocului, italianul i-a dat ultimele indicații căpitanului Alexandru Mateiu, înainte de a se saluta cu Mario Camora.

ADVERTISEMENT

indicaţii Dan Petrescu Valeriu Bordeanu 1

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Marian Copilu, alături de Ion Ivaşcu şi Marius Bilaşco, au intrat într-un conflict verbal cu trei oficiali ai celor de la Universitatea Craiova. Celor de la CFR Cluj li s-a reproşat după prima repriză că pun presiune pe arbitri şi vociferează din tribună.

Cele două tabere s-au înjurat şi oltenii care au avut acces în tribună i-au ameninţat pe oficialii celor de la CFR Cluj: “Nu mai plecaţi de aici! Vă omorâm”, s-a auzit din tribuna 1. În cele din urmă, spiritele s-au mai calmat, fiecare tabără retrăgându-se în aşteptarea reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

Finala campionatului dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj este plină de încărcătură, iar în minutul 37 al derby-ului, jucătorii campioanei României au cerut penalty. Ciprian Deac a preluat mingea la marginea careului și a șutut, iar din reluări, mingea a părut că l-a lovit în mână pe Bogdan Vătăjelu. Elevii lui Dan Petrescu au cerut vehement penalty, dar Ovidiu Hațegan nu a dictat nimic.

ADVERTISEMENT