Sport

Ce nu s-a văzut la TV după Farul – FCSB. Bucuria de nedescris a jucătorilor lui Toni Petrea

Jucătorii FCSB-ului s-au bucurat la finalul meciului cu Farul Constanța alături de suporterii de Peluza Nord ca după o mare victorie și continuă cursa de urmărire a CFR-ului.
26.04.2022 | 10:52
FCSB mai are de recuperat două puncte față de CFR Cluj, cu patru etape înainte de finalul campionatului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit o victorie zdrobitoare la Ovidiu cu Farul Constanța, iar jucătorii lui Toni Petrea continuă cursa de urmărire a lui CFR Cluj.

Fiesta la Ovidiu la finalul meciului Farul – FCSB 0-4

Florin Tănase și Octavian Popescu au fost cei mai aclamați jucători de către galeria FCSB, care a făcut deplasarea în număr mare la Ovidiu, iar la final au sărbătorit alături de jucători.

ADVERTISEMENT
Jucătorii FCSB-ului s-au dezlănțuit la finalul meciului cu Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
Jucătorii FCSB-ului s-au dezlănțuit la finalul meciului cu Farul. Sursă foto: sportpictures.eu

Fanii au intrat pe gazon și s-au pozat alături de favoriții lor, iar jucătorii le-au fost recunoscători că au bătut sute de kilometri pentru a-i susține în a doua zi de Paște.

Malcom Edjouma a fost susținut la meciul cu Farul de soție și fetiță, toți trei sărbătorind la final victoria pe gazon. Jucătorii au dat autografe chiar pe teren puștilor care i-au înconjurat.

ADVERTISEMENT

„Perla” lui Gigi Becali, Octavian Popescu, a fost cel mai solicitat jucător pentru poze, alături de Tănase, dar nici Ianis Stoica, Risto Radunovici sau Iulian Cristea nu s-au lăsat mai prejos.

Suporterii FCSB au intrat pe teren pentru a face poze cu jucătorii. Sursă foto: sportpictures.eu
Suporterii FCSB au intrat pe teren pentru a face poze cu jucătorii. Sursă foto: sportpictures.eu

Florinel Coman, unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB

Florinel Coman a reușit o pasă de gol și a obținut penalty-ul transformat de Tănase și pare că a depășit pasa proastă în care se afla.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că mijlocașul ar putea fi împrumutat la Farul Constanța din vară, iar Coman a fost surprins în timp ce l-a îmbrățișat pe Gheorghe Hagi înainte de startul partidei.

„Pot să spun că am citit o declarație a domnului Hagi care m-a schimbat. E cel mai mare antrenor. Pentru mine, înseamnă foarte mult ce a spus el. Cred că el m-a făcut să joc atât de bine azi. Pot spune că m-a pus oarecum pe picioare”, a spus Florinel Coman la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

În etapa a șaptea a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, FCSB va juca pe Național Arena cu FC Argeș, în timp ce campioana României, CFR Cluj, va juca pe teren propriu cu Farul Constanța.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT