Sport

Ce nu s-a văzut la TV în CSM București – Rostov Don 23-23. Cristina Neagu și Nora Mork, suporteri de lux! Mihai Stoichiță a fost la meci + incident în tribune! Video

11.10.2019 | 23:41
Ce nu sa vazut la TV in CSM Bucuresti  Rostov Don 2323 Cristina Neagu si Nora Mork suporteri de lux Mihai Stoichita a fost la meci  incident in tribune Video
ADVERTISEMENT

CSM București a disputat al doilea meci din acest sezon al Ligii Campionilor. După victoria din Danemarca, 24 – 22 cu Esbjerg, jucătoarele antrenate de Adrian Vasile au terminat la egalitate meciul cu Rostov – Don, scor 23 – 23. Partida desfășurată în Sala Polivalentă din București a oferit mai multe momente inedite. Nora Mork și Cristina Neagu, indisponibile din cauza unor accidentări, au fost suporteri de lux, iar Adi Vasile nu a avut alături pe bancă un antrenor secund.

Nora Mork și Cristina Neagu, spectatoare de lux pentru CSM București

Nora Mork și Cristina Neagu, două dintre cele mai importante jucătoare din lotul echipei de handbal feminin a CSM București, nu pot evolua în această perioadă din cauza problemelor medicale. Dacă revenirea Cristinei Neagu, accidentată din decembrie 2018, este așteptată în această toamnă, Nora Mork va putea reveni în lot abia în luna aprilie a anului viitor.

ADVERTISEMENT

Nora Mork s-a întors în România după ce a petrecut o perioadă în Norvegia, unde s-a operat după ruptura suferită la ligamentele încrucișate, la meciul din Supercupa României. Cele două jucătoare au fost spectatoare de lux la meciul cu Rostov – Don, al doilea din Liga Campionilor, încurajându-și permanent coechipierele.

Cristina Neagu și Nora Mork, spectatoate de lux la CSM - Rostov
Cristina Neagu și Nora Mork, spectatoate de lux la CSM – Rostov

Mihai Stoichiță a fost prezent în Sala Polivalentă

Adrian Vasile, noul antrenor de la CSM București, nu a avut secund la disputat pe Sala Polivalentă, în fața a aproximativ 3.500 de fani. În scurta perioadă de când a fost instalat antrenul “tigroaicelor”, Adi Vasile pare că a reușit să creeze un grup unit la CSM. La meciul cu Rostov – Don, jucătoarele aflate pe bancă și-au încurajat permanent coechipierele aflate pe parchet.

ADVERTISEMENT
Mihai Stoichița a fost la Sala Polivalentă
Mihai Stoichița a fost la Sala Polivalentă

Pe lângă Cristina Neagu și Nora Mork, în tribunele Sălii Polivalente din București s-au aflat și alte personalități din lumea sportului, printre care fostele mari jucătoare de handbal, Oana Manea și Narcisa Lecușanu, și oficialul Federației Române de Fotbal Mihai Stoichiță.

În ultimele 10 minute ale partidei s-a consemnat și primul incident din tribune. Un spectator s-a dezbrăcat și a avut un conflict cu forțele de ordine. Momentul a fost aplanat rapid, stewarzii lâsându-l pe fan să rămână pe scaun.

ADVERTISEMENT
Incident în tribune la CSM Bucureşti - Rostov-Don 23-23
Incident în tribune la CSM Bucureşti – Rostov-Don 23-23

După un final tensionat, în care rusoaicele au egalat în ultimul minut, CSM București a terminat la egalitate cu finalista ediției trecute din Liga Campionilor, scor 23 – 23.