Sport

Ce nu s-a văzut la TV în Progresul Spartac – Dinamo 0-1! Panică din cauza ultraşilor “câinilor”: “Dacă se iau ăștia la bătaie, nici n-avem cum să-i despărțim!” Foto

Progresul Spartac - Dinamo 0-1 a fost primul meci al sezonului în Liga 2 Casa Pariurilor, dar şi debutul celor două echipe în eşalonul secund. FANATIK îţi prezintă ce nu s-a văzut la TV din partida jucată la Clinceni.
04.08.2022 | 19:04
Progresul Spartac şi Dinamo au debutat în Liga 2 Casa Pariurilor
ADVERTISEMENT

Progresul Spartac şi Dinamo au debutat în Liga 2 Casa Pariurilor, dar din posturi diferite. “Bancarii” sunt nou-promovaţi din Liga 3, în timp ce “câinii” au retrogradat din SuperLiga, la finalul sezonului trecut. Meciul dintre cele două formaţi, din prima etapă, a oferit câteva momente savuroase.

Veselie mare în galeria “câinilor” înainte de startul meciului Progresul Spartac – Dinamo

Iniţial, meciul Progresul Spartac – Dinamo ar fi trebuit să se joace la Buftea, fără spectatori. Până la urmă, partida a fost mutată la Clinceni, iar fanii celor două echipe au putut să asiste din tribune, iar un bilet a costat 30 de lei. După o retrogradare ruşinoasă, “câinii” au început să înveţe drumul spre stadioanele din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

La meciul cu Progresul Spartac, fanii lui Dinamo au venit, însă nu într-un număr mare. În jur de 1.500 de spectatori au venit la Clinceni, iar ultraşii “câinilor” au umplut sectorul de peluză. Chiar dacă situaţia la echipă nu este una bună, cu o mare instabilitate financiară, fanii erau siguri de victorie înaintea meciului.

Mai mult, chiar dacă Dinamo a ajuns în eşalonul secund, pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului, ultraşii au debordat de veselie şi, pentru câteva minute, a adus apropierea Peluzei Sud de PCH. Imediat după fluierul de start al meciului, unul dintre fanii “câinilor” a strigat: “A început ruşinea noastră”.

ADVERTISEMENT

Panică printre stewarzi când PCH şi Peluza Sud îşi suprapuneau cântecele

În primele minute ale meciului, ultraşii din PCH şi Peluza Sud, aflate în opoziţie, au scandat pe rând şi părea că va exista unitate pentru debutul lui Dinamo în Liga 2 Casa Pariurilor. Lucrurile s-au schimbat destul de repede, iar stewarzii s-au panicat instantaneu.

Ambele galerii au început să scandeze una peste alta, totul spre amuzamentul fanilor care au ales să urmărească meciul de la Tribuna 2. În tot acest timp, stewarzii erau mai preocupaţi să nu apară incidente în peluză.

ADVERTISEMENT

“Dacă se iau ăștia la bătaie, nici n-avem cum să-i despărțim”, spunea unul dintre stewarzi, însă totul a rămas la nivel de panică. Ultraşii au continuat să scandeze, dar fără să iasp bătaie între cele două facţiuni.

Nu au uitat de rivalii de la Steaua

Dinamoviştii ştiu că peste aproape o lună vine derby-ul cu CSA Steaua, aşa că ultraşii au început “antrenamentul” încă de la meciul cu Progresul Spartac. Spre finalul primei reprize, fanii au început să-şi înjure rivala, aşa cum se întâmpla şi la meciurile din sezoanele trecute, doar că atunci ţinta era FCSB.

ADVERTISEMENT

Dinamo şi CSA Steaua se vor duela în etapa a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Meciul ar urma să se dispute în weekend-ul 10-11 septembrie. Până atunci, “câinii” vor întâlni Oţelul Galaţi, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Unirea Dej şi Concordia Chiajna. De cealaltă parte, CSA Steaua va debuta în noul sezon cu Metaloglobus, meci programat marţi, de la ora 20:30, ca apoi să mai dispute meciuri cu CSM Slatina, FK Csíkszereda, CSC Dumbrăviţa şi Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT
Tags: