Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ce nu s-a văzut la TV în România – Ucraina 3-0! Culisele victoriei de la EURO 2024: „Chinezii i-au adus un cadou lui Stanciu. Ziaristul chinez a început să plângă”

Vești sosesc permanent după victoria zdrobitoare a echipei naționale cu Ucraina, scor 3-0, unde Nicușor Stanciu a primit chiar un cadou de la un jurnalist chinez.
17.06.2024 | 21:57
Ce nu sa vazut la TV in Romania  Ucraina 30 Culisele victoriei de la EURO 2024 Chinezii iau adus un cadou lui Stanciu Ziaristul chinez a inceput sa planga
CULISELE VICTORIEI | Ce NU S-A VAZUT LA televizor din Romania - Ucraina 3-0
ADVERTISEMENT

EURO 2024 a debutat surprinzător de bine pentru echipa națională a României, care a învins Ucraina, scor 3-0. Cristi Coste și Remus Răureanu, trimișii FANATIK în Germania, au povestit ce nu s-a văzut la televizor.

Ce nu s-a văzut la TV după România – Ucraina

Trimișii FANATIK au văzut modul în care „tricolorii“ au celebrat victoria zdrobitoare cu vecinii ucraineni. Cei doi au fost martori la scene emoționante cu Stanciu, Marin și Edi Iordănescu în prim-plan.

ADVERTISEMENT

Unul dintre momentele speciale a fost când Stanciu a oferit un interviu pentru televiziunea chineză. Mijlocașul a jucat pentru Wuhan Three Towers recent, iar jurnaliștii chinezi nu l-au uitat, având și un cadou pentru el.

„Scenele de la finalul întâlnirii, în care Ianis Hagi era lider de galerie. Au cântat cu galeria, cu peluza galbenă care era în stânga tribunei oficiale. Apoi au ieșit, s-au bucurat alături de familii, părinți, frați. Majoritatea au avut familiile aici.

ADVERTISEMENT

A fost multă intensitate emoțională. Stanciu, bineînțeles că a fost cel mai căutat pentru interviuri. A dat interviuri și pentru televiziunea chineză, spaniolă, britanică. Chinezii i-au adus un cadou de la Wuhan, personal lui Stanciu.

A început ziaristul chinez să plângă, să spună ‘I miss you, Nicolae’. Stanciu a fost cel mai solicitat. Marius Marin care a trimis saluturi acasă, pentru Timișoara. Sunt lucruri care nu s-au văzut pe zona mixtă, nici în transmisiunile TV.

ADVERTISEMENT

Mai este un video cu staff-ul federal, nu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, ceilalți oameni. O grămadă care s-au dus la autocarul naționalei să felicite staff-ul lui Edi. I-a obligat pe Edi, pe Alexandru Radu, să coboare, ‘Bravo, cartof, bravo, Edi’“, au spus Cristi Coste și Remus Răureanu, în exclusivitate.

România este liderul grupei

România este liderul grupei după prima etapă, având în vedere rezultatul obținut în Belgia – Slovacia. Slovacii au produs surpriza și au învins-o pe Belgia, care a avut două goluri anulate în meci, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Prima poziție este ocupată de echipa națională cu trei puncte, alături de slovaci, care au golaveraj 1-0. Ultimele două poziții sunt ocupate de cele care porniseră, cel puțin pe hârtie, ca favoritele grupei, Belgia și Ucraina.

Ce nu s-a văzut la TV după România - Ucraina 3-0

ADVERTISEMENT
1.78 este cota BETANO pentru peste 0.5 goluri înscrise de România în meciul cu Belgia.
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus...
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el