Life

Ce nu se vede la TV de la Survivor România 2021. Detalii neștiute din culise

29.04.2021 | 07:45
Ce nu se vede la TV de la Survivor Romania 2021 Detalii nestiute din culise
Ce nu se vede la TV de la Survivor România 2021. Detalii neștiute din culise. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Survivor Romania 2021 este o competiție sportivă urmărită cu sufletul la gură de foarte multă lume, care acum va afla câteva detalii neștiute din culise. Telespectatorii pot descoperi tot ce nu se vede pe micile ecrane. 

Așa cum au spus și foști concurenți de la Kanal D sunt foarte multe lucruri care nu ajung pe post. Faimoșii și Războinicii sunt filmați non-stop, însă oamenii reușesc să vadă doar cele mai importante momente desfășurate în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai importante momente de la Survivor România este Consiliul și implicit locul unde are loc nominalizarea concurenților. Dacă toată lumea a crezut că filmările au loc afară, în aer liber, iată că lucrurile sunt complet diferite.

Survivor România 2021, în spatele culiselor. Ce se întâmplă cu adevărat la filmări

Potrivit unei echipe a emisiunii „Ștafeta mixtă”, care a ajuns zilele acestea în Republica Dominicană, Consiliul se filmează într-o fală foarte mare, care este pusă la punct de fiecare dacă când se reunesc participanții pentru a vota pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Hala imensă este aranjată de un designer, care are grijă să facă modificările necesare și să intre în cadru cât mai multe detalii. Spațiul este unul înalt, motiv pentru care este nevoie de o echipă întreagă pentru a aranja totul până la cel mai mic detaliu.

Alex Nedelcu, prezentatorul emisiunii de la Wowbiz, a mărturisit că în fiecare colț al încăperii de la Survivor România 2021 sunt foarte multe aspecte care sunt aranjate în așa fel încât filmările să aibă o claritate cât mai bună.

ADVERTISEMENT

Lumânările sunt mereu aprinse în încăperea respectivă, telespectatorii având senzația că filmările se desfășoară noaptea. De foarte multe ori Consiliul se filmează și ziua, dar pentru că vorbim de o hală imaginile de pe micile ecrane apar întunecate.

„Mă înclin și vă spun să rămâneți alături de noi așa cum o faceți de fiecare dată pentru că intrăm pe traseu împreună. Voi acolo, cu emoție, cu intensitate, noi aici și Faimoșii, dar și Războinicii. 

ADVERTISEMENT

Unii sunt mai faimoși decât alții, unii sunt mai războinici decât alții, dar în același timp sunt toți supraviețuitori. Seară de seară, de joi până duminică, suntem acolo să vă facem seara mai intensă. Povestea continuă!”, a transmis Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT