Life

Ce nu trebuie să lipsească din ghiozdanul copilului tău. Este necesar ca cel mic să aibă zilnic câteva lucruri la el

Ce nu trebuie să lipsească din ghiozdanul copilului tău. Aceste lucruri sunt necesare în fiecare zi pentru cel mic, chiar dacă ți se pot părea banale.
05.09.2022 | 18:27
Ce nu trebuie sa lipseasca din ghiozdanul copilului tau Este necesar ca cel mic sa aiba zilnic cateva lucruri la el
Lucruri esențiale pe care copilul trebuie să le aibă la școală. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Școala a început, iar părinții ar trebui să știe ce nu trebuie să lipsească din ghiozdanul copiilor.

Lucruri esențiale pe care copilul trebuie să le aibă la școală

Fiecare copil are nevoie de câteva lucruri care îi sunt necesare la școală și pe care părinții trebuie să se asigure că le oferă.

ADVERTISEMENT

Foarte important este să îi oferi copilului tău la școală o gustare. Acestuia i se poate face foame în cele câteva ore petrecute pe băncile școlii.

Totuși, trebuie să ai grijă ca pachețelul copilului tău să nu fie unul care să facă mizerie sau care să aibă un miros neplăcut pentru ceilalți copii, așa că evită salamul, parizerul sau mâncarea cu usturoi.

ADVERTISEMENT

Desigur, copilului nu trebuie să îi lipsească nici apa, așa că pune-i o sticluță în compartimentul special de la ghiozdan.

Copilului nu trebuie să îi lipsească nici șervețelele umede și uscate, pe care le poate folosi atunci când îi curge nasul, când nu mai găsește hârtie igienică la toaletă sau când vrea pur și simplu să se dezinfecteze rapid după ce și-a terminat gustarea.

ADVERTISEMENT

Foarte important tot pentru dezinfectare este ca școlarul tău să aibă și un recipient cu gel dezinfectant la el, pe care îl poate folosi după ce a mers la toaletă și nu numai.

Aceste lucruri nu trebuie să lipsească din bagajul niciunui școlar, așa că părinții trebuie să se asigure că cei mici au întotdeauna aceste elemente esențiale la ei.

ADVERTISEMENT

Ce alte lucruri sunt necesare în bagajele elevilor

Pentru copiii mai mari care au început școala se pot adăuga pe listă și alte lucruri cum ar fi un recipient travel size de deodorant pentru momentele în care au nevoie de un plus de prospețime, cum ar fi după ora de sport.

Școlile de la noi din țară nu au dușuri la vestiare, așa că deodorantul este mai mult decât necesar în unele situații critice după efortul fizic!

Pentru fetițe foarte important este să aibă la ele și câteva absorbante pentru momentele în care vor avea ciclul menstrual în timpul orelor de clasă.

ADVERTISEMENT
Tags: