Life

Ce nu va face soțul Anei Baniciu după nuntă. Edy Kovacs i-a spus clar vedetei: „A zis că el nu…”

Ce refuză să facă viitorul soț al Anei Baniciu după nuntă. Cântăreața nu este deloc fericită cu decizia pe care a luat-o iubitul ei.
30.12.2022 | 23:44
Ce nu va face sotul Anei Baniciu dupa nunta Edy Kovacs ia spus clar vedetei A zis ca el nu
Edy Kovacs nu vrea să poarte verigheta. Ce răspuns i-a dat Ana Baniciu. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a dezvăluit ce refuză să facă viitorul ei soț după căsătorie. Vor să facă nunta, dar Edy Kovacs nu este dispus să țină o tradiție.

Ce nu va face soțul Anei Baniciu după nunta cu vedeta

Deși este o tradiție pe care toți oamenii căsătoriți o respectă, se pare că Edy Kovacs nici nu vrea să audă de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Iubitul Anei Baniciu nu vrea să poarte verigheta după căsătorie pentru că nu poartă deloc inele și nu i se potrivește stilului său.

Deși a spus că pe de-o parte înțelege că Edy Kovacs nu vrea să poarte verigheta, pe de altă parte Ana Baniciu este foarte nemulțumită de hotărârea pe care a luat-o viitorul ei soț și actualul partener de viață.

ADVERTISEMENT

Edy Kovacs nu vrea să poarte verigheta. Ce răspuns i-a dat Ana Baniciu

Deși Edy Kovacs i-a promis că nu va purta verigheta, Ana Baniciu speră că acesta se va răzgândi până la momentul oportun și se preocupă să aleagă niște inele care să li se potrivească pentru marele eveniment din viața lor.

Și dacă Edy Kovacs nu va decide să poarte verigheta de la nuntă, Ana Baniciu spune că va alege una să îi placă ei.

ADVERTISEMENT

„Nici nu am idee cum o să arate verighetele noastre. Chiar m-aș bucura să aflu la acest eveniment cum o să arate verighetele noastre.

Edy oricum mi-a promis că nu o va purta. A zis că el nu poartă niciodată inele, chiar nu poartă și îl înțeleg, și mi-a zis cum ar fi să poarte verigheta.

ADVERTISEMENT

Eu i-am răspuns: cum ar fi să nu poarte verigheta, că trebuie să o poarte. Așa decurge discuția noastră. Până la urmă mie trebuie să-mi vină bine”, a declarat vedeta pentru Ego.ro. 

Ana Baniciu și iubitul ei vor să se căsătorească la anul. Vedeta a fost cerută de soție în urmă cu un an și de atunci tot plănuiește nunta.

Inițial, cântăreața s-a gândit să facă nunta la mare, dar apoi s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT
Tags: