Life

Ce nume ar alege Theo Rose pentru copilul ei. Cântăreața are mai multe variante

Theo Rose a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, ce nume ar alege pentru copilul ei. Artista ia în calcul mai multe variante.
15.11.2022 | 16:14
Ce nume ar alege Theo Rose pentru copilul ei Cantareata are mai multe variante
Ce nume ar alege Theo Rose pentru copilul ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți, lucru confirmat inclusiv de tatăl juratei de la Vocea României, iar artista s-a gândit deja la un nume pentru copilul ei acum ceva timp.

Theo Rose a dezvăluit ce nume ar alege pentru copilul ei

Vestea că Theo Rose este însărcinată a făcut înconjurul internetului și a luat pe toată lumea prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și iubitul ei, Anghel Damian, încă nu au vorbit despre acest subiect, însă tatăl artistei, Ioan Diaconu, a confirmat sarcina și s-a declarat fericit că va deveni bunic.

În această primăvară, Theo Rose a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă, dar și ce nume i-ar plăcea pentru copiii ei.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, cântăreața s-a gândit mai mult la un nume de băiat. În același timp, aceasta are variante și dacă va avea o fetiță. Nu se știe dacă antrenoarea de la Vocea României va rămâne la aceste nume.

În cazul în care va avea un băiat, vedeta spunea în aprilie că își dorește ca acesta să poarte numele Mario.

ADVERTISEMENT

“Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante.”, a spus artista pe rețelele sociale, în urmă cu șapte luni, notează viva.ro.

Artista a ales un nume și dacă va avea fetiță, deși în aprilie încă nu știa exact dacă așa va rămâne. Vedetei îi place foarte mult numele Natalia.

ADVERTISEMENT

“Daca o fi să am o fetiță, nu știu exact. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.”, a dezvăluit Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți după câteva luni de relație

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de patru luni. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul, de la Pro TV, unde cântăreața joacă rolul Verei, iar iubitul ei este regizor.

Deocamdată, cei doi îndrăgostiți nu au oferit declarații oficiale despre sarcină. În schimb, Horia Brenciu a felicitat-o pe Theo Rose pe pagina de Facebook, iar tatăl vedetei este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni bunic.

“Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume.

Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste.

Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a declarat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, pentru playtech.ro.

De asemenea, tatăl cântăreței așteaptă ca ea și Anghel Damian să facă nunta.

ADVERTISEMENT