Life

Ce nume are Alexandra Tătucu în buletin. Ce scrie, de fapt, în cartea de identitate a concurentei de la Mireasă sezonul 4

Alexandra Tătucu este una dintre cele nouă concurente care s-a înscris în emisiunea matrimonială Mireasa, de la Antena 1.
31.08.2021 | 15:49
Ce nume are Alexandra Tatucu in buletin Ce scrie de fapt in cartea de identitate a concurentei de la Mireasa sezonul 4
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 23 de ani s-a prezentat drept Alexandra, însă în realitate, în buletin, poartă cu totul alt nume. Este vorba de Adelina, însă preferă primul prenume în memoria bunicului ei.

Participanta de la Mireasa, sezonul 4, a mărturisit că a avut o legătură foarte specială cu bunicul său, motiv pentru care vrea să-i păstreze vie amintirea chiar și după moarte.

ADVERTISEMENT

Cine este Alexandra Tătucu de la Mireasa 4. Ce nume poartă în buletin concurenta de la Antena 1

„Numele meu e Adelina, am 23 de ani, sunt din Băile Herculane și sunt secretară. Sunt o fată independentă și responsabilă cu gândul mereu la viitor.

Sunt pregătită să mă îndrăgostesc, iar dacă se va întâmpla asta îi voi colora alesului inimii mele viața în turcoaz”, a declarat concurenta de la Mireasa 4, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandra Adelina Tătucu este pregătită să-și întâlnească sufletul pereche și de ce nu, să se căsătorească la finalul show-ului moderat de Simona Gherghe.

Tânăra, născută în Orșova, își dorește un bărbat care să fie sincer și grijuliu în ceea ce o privește. În plus, ambiția este o altă calitate pe care o caută concurenta de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să îmi găsesc jumătatea și de ce nu, să mă căsătoresc. Partenerul aș vrea să fie sincer, grijuliu și ambițios”, a completat Alexandra Tătucu, mai arată sursa citată.

Cine este Alexandra Adelina Tătucu. A lucrat în Germania

Concurenta emisiunii „Mireasa” s-a născut pe 29 septembrie 1998, la Orșova. A urmat Liceul ”Regele Ferdinand 1” din Timișoara, profilul economic.

ADVERTISEMENT

Alexandra, așa cum îi place să i se spună, nu a continuat mai departe cu facultatea și a luat decizia de a se angaja la un hotel din Timișoara.

După ce a lucrat timp de câteva luni ca ospătar tânăra a plecat din țară. S-a stabilit în Germania, acolo unde locuiește mătușa sa.

Clima, dar și faptul că era departe de prieteni au făcut-o pe Alexandra Adelina Tătucu să renunțe la munca din străinătate și se întoarcă acasă. A revenit în luna august a acestui an.

ADVERTISEMENT