News

Ce nume are, de fapt, cântăreața Andra! Ce scrie în buletinul artistei

07.05.2019 | 13:31
Care este numele real al celebrei cantarete Andra!

Andra este deja un nume greu în lumea muzicii din România, dar nimeni nu știe care este numele său real! Artista are mii și mii de fani, dar nimeni nu știe exact cum o strigau profesorii la școală sau cum se prezintă celebra Andra atunci când merge să-și plătească taxele și impozitele, de exemplu!

Care este numele real al celebrei Andra!

Ei bine, cântăreața care scoate hit după hit, pe care cu toții o cunoaștem drept Andra se numește în buletin Alexandra Irina. Înainte să se mărite, pe Andra o chema Alexandra Irina Mihai, potrivit viva.ro.

Andra și Cătălin Măruță au postat pe rețelelede socializare fotografii cu familia lor frumoasă, plecată de această dată la Roma! În a treia zi de Paște, Andra și Cătălin și-au luat cei doi copii, pe Eva și pe David și au fugit la Roma. Cel care a pus fotografiile pe Internet a fost Cătălin, de data aceasta alături de o exlicație foto foarte frumoasă.

Nume real Andra
Andra si Catalin Maruta au plecat in vacanta, in Italia, impreuna cu cei doi copii ai sai! Andra, nevoita sa-si foloseasca numele real, la aeroport!

Andra și Cătălin măruță, vacanță cu copiii în Italia

„Am face înconjurul lumii pe jos cu ei. Sunt cam matinali și au bagaje mari, cu jucării multe mereu, dar Eva și David sunt cei mai buni camarazi în vacanță. Dacă nu ar fi ei nu am ști unde e cea mai buna înghețată și nu am râde în fiecare zi!”, a scris Cătălin Măruță pe contul de socializare.

Mai multe zvonuri au circulat prin presă care spuneau că Andra ar fi însărcinată cu al treilea copil. Îndrăgita cântăreață a negat zvonurile și a spus că dacă ar fi fost așa, ar fi fost prima care ar fi făcut marele anunț. Cântăreașa a recunoscut însă cu ,âna pe inimă că doar a uat câteva kilograme în plus.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme. Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simțit bine în pielea mea și cred că frumusețea vine din interior”, a declarat Andra, pentru Radio Impuls.