Life

Ce nume au ales Vasilică Ceterașu și soția lui, Amalia, pentru gemeni. Cei doi băieți vor fi botezați cu nume de fotbaliști celebri

Vasilică Ceterașu a ales numele pentru gemeni alături de soția lui, Amalia. Cei doi băieți vor avea numele unor fotbaliști celebri.
17.03.2023 | 19:29
Ce nume au ales Vasilica Ceterasu si sotia lui Amalia pentru gemeni Cei doi baieti vor fi botezati cu nume de fotbalisti celebri
Ce nume au ales Vasilică Ceterașu și soția lui pentru copiii lor. foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ce nume au ales Vasilică Ceterașu și soția lui pentru gemenii lor. Băieții vor avea numele unor fotbaliști celebri, după cum a dezvăluit tatăl lor.

Ce nume au ales Vasilică Ceterașu și soția lui pentru copiii lor

Kevin și Thiago sunt numele alease de Vasilică Ceterașu pentru cei doi gemeni ai săi, abia născuți. Numele sunt unele celebre ale unor fotbaliști, adică Kevin De Bruyne și Thiago Silva.

ADVERTISEMENT

Vestea referitoare la numele alese de Vasilică Ceterașu și soția lui pentru gemenii lor a fost dată pe rețelele de socializare. Cântărețul i-a a așteptat pe soția lui și pe gemenii lor cu multe bucate alese.

Iar numele celor doi copii aflați scris mare pe un tort delicios. „Tată a pregătit un tort delicios pentru copilașii lui!”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Vasilică Ceterașu a făcut un adevărat festin pentru venirea acasă de la maternitate a soției sale și gemenilor săi, cu numele Thiago și Kevin.

„Așa am fost așteptată acasă! Mulțumesc soțului pentru perfect, care s-a ocupat ca totul să fie excepțional”, a scris și Amalia Ursu.

ADVERTISEMENT

Vasilică Ceterașu trebuia să aibă fete

Vasilică Ceterașu și soția lui se pregăteau să aibă două fete cu care să plece acasă, dar au aflat că au, de fapt, doi gemeni. Cei doi au recunoscut că nici nu erau pregătiți cu nume pentru bebelușii lor.

Până la urmă, după ce s-au documentat, Vasilică Ceterașu și mama copiilor săi au găsit niște nume pe placul lor. Acum, vedeta a ajuns acasă și începe să se recupereze puțin după naștere.

ADVERTISEMENT

‘Toate sunt ok, este treabă foarte bună, merg la Amalia să vedem ce nume le punem băieților, noi eram pregătiți cu nume de fete. 

Este foarte bine după operație, este slăbită puțin, însă e ok, își revine într-o zi, două. A spus doamna doctor că este foarte bine. Au fost și bebelușii super.”, a mărturisit Vasilică Ceterașu la Acces Direct.

ADVERTISEMENT
Tags: