Life

Ce nume deosebit a ales Codin Maticiuc pentru fetiţa sa: „Vine să salveze lumea”

Codin Maticiuc a spus ce nume a ales pentru fetița lui. Actorul din Clanul este de două ori tată de fată și recunoaște că are emoții.
08.10.2022 | 13:25
Ce nume deosebit a ales Codin Maticiuc pentru fetita sa Vine sa salveze lumea
Codin Maticiuc a spus ce nume a ales pentru fetița lui. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Printr-o postare emoționantă în mediul online, Codin Maticiuc a dezvăluit ce nume au ales el și Ana Pandeli pentru fetița lor.

Codin Maticiuc, tată de fată pentru a doua oară. Ce nume au ales el și Ana Pandeli pentru micuță?

Recent Ana Pandeli mărturisea că mai are doar cinci zile până să nască, iar acum, Codin Maticiuc a dezvăluit într-un mod inedit numele pe care fetița sa îl va purta.

ADVERTISEMENT

La fel ca atunci când a anunțat sarcina, pe 8 octombrie 2022, Codin Maticiuc a ales să facă acest lucru printr-o postare emoționantă.

Actorul din Clanul mai are doi copii. Pe Smaranda, rodul iubirii dintre el și iubita lui, dar și Mario, fiul Anei Pandeli dintr-o relație anterioară, pe care Codin Maticiuc îl tratează ca și cum ar fi al lui.

ADVERTISEMENT

Fostul „crai de Dorobanți”, a publicat pe Instagram o imagine emoționată, în care își ține de mână fiica, și și-a început mesajul spunând cât de mult s-a schimbat viața lui în ultimii ani și mai ales de când s-a născut Smaranda.

A explicat cât de mult o iubește pe fetiță și cum aceasta a reușit să-l cucerească, l-a învățat ce e dragostea și i-a devenit slăbiciune.

ADVERTISEMENT

„Nostradamus. Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața?

Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi, felul în care te raportezi la viață? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea?

ADVERTISEMENT

Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: mâine. Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul.

M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta”, așa și-a început Codin Maticiuc textul publicat în social media.

„Vine să salveze lumea”

Codin Maticiuc a mărturisit că nu știa ce înseamnă să iubești cu adevărat și să sacrifici totul pentru cineva până când nu a devenit tată.

Actorul a adăugat că, acum, este pregătit ca Ilinca, cea de-a doua lui fiică, să-i demonstreze încă o dată aceste lucruri și să „salveze lumea”.

„N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia.

Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilita și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile.

Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum ca credeam ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc”, a transmis actorul.

ADVERTISEMENT