News

Ce nume va avea copilul Prinţului Harry cu Meghan Markle! Britanicii au început deja pariurile

03.04.2019 | 15:23
Ce nume va avea copilul Printului Harry cu Meghan Markle Britanicii au inceput deja pariurile

Meghan Markle mai are puțin până va face cunoștință cu primul ei copil! Tânăra mămică nu a făcut nicio declarație legată de numele copilului său, nici tatăl copilului prințul Harry nu a vorbit cu presa în acest sens, însă englezii încearcă să ghicească la casele de pariuri ce nume va avea copilul ducelui și a ducesei de Essex.

Numele copilului Prințului Harry cu Meghan Markle, subiect de pariuri pentru englezi

Încă nu se știe dacă va fi un prenume clasic englezesc sau mai degrabă cu influențe americane. Diana este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al prințului Harry, iar podiumul este completat de Victoria și Alice. Următoarele nume din top sunt masculine, Arthur și James, urmate apoi tot de apelative feminine, Elizabeth, Alexandra, Sofia, Grace și Mary.

Meghan Markle nu vrea să facă ce a făcut cumnata sa, Kate Moddleton. Americanca nu va naște la aceeași clinică unde cumnata sa și-a adus pe lume cei trei copii. Motivul este unul simplu: nu vrea să fie forțată să arate perfect la doar câteva re după nașterea copilului.

nume copil Printul Harry
Numele copilului Printului Harry, motiv de pariuri

Meghan Markle nu vrea să nască unde a născut cumnata sa, Kate Middleton

O sursa a spus pentru TheSun: „Copilul lui Meghan nu se va naste la Lindo. Motivul este simplu: Meghan nu vrea sa faca ceea ce a facut Kate pana acum. Harry si Meghan sunt constienti ca nasterea copilului lor este de interes public, insa bebelusul nu este un mostenitor direct al tronului asa ca vor ca nasterea sa fie cat mai privata.

Meghan este stresata in privinta complicatiilor care pot aparea, precum o cezariana de urgenta, si nu vrea sa fie expusa presiunii de a arata impecabil pe treptele spitalului la doar cateva ore dupa nastere.

Ca orice alta mama la prima ei nastere, este terifiata despre aceasta procedura. Pentru ca are 35 de ani, este considerata o mama ‘in varsta’, iar uneori varsta poate duce la complicatii.

Meghan vrea doar o nastere normala, naturala si sa-si creeze legatura cu copilul ei, fara sa fie stresata ca trebuie sa arate impecabil pentru niste poze”, a declarat sursa respectivă.