Life

Ce nume va purta fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian. Prima imagine cu burtica artistei

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc să devină părinți. Emoțiile sunt extrem de mari, iar artista este cea mai încântată de această experiență.
09.01.2023 | 22:49
Ce nume va purta fiul lui Theo Rose si al lui Anghel Damian Prima imagine cu burtica artistei
Ce nume au ales Theo Rose și Anghel Damian pentru fiul lor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de câteva luni bune, iar în curând vor deveni o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Theo Rose, prima imagine cu burtica de graviduță

Anul trecut am aflat că Theo Rose este însărcinată, iar la puțin timp, artista a aflat și că va deveni mamă de băiat. Deși cei doi ar fi vrut să țină lucrurile doar pentru ei, se pare că în final adevărul a ieșit la suprafață.

ADVERTISEMENT

Acum, fanii sunt din ce în ce mai intrigați și vor să fie la curent cu fiecare etapă din viața celor doi. Iar Theo Rose are grijă să le ofere acestora ce își doresc.

Artista a publicat pe contul personal de socializare o fotografie cu burtica de graviduță și de asemenea, a vorbit și despre numele fiului său.

ADVERTISEMENT

Se pare că ea și Anghel Damian vor opta pentru două prenume, iar unul dintre ele va fi Ioan, spune artista.

„Știu sigur că unul dintre prenume va fi Ioan”, le-a dezvăluit Theo Rose fanilor din mediul online.

ADVERTISEMENT
Theo Rose, prima imagine cu burtica de graviduță. Sursă foto: Instagram
Theo Rose, prima imagine cu burtica de graviduță. Sursă foto: Instagram

Theo Rose, despre bucuria de a deveni mamă

Amintim faptul că recent, artista a vorbit și despre bucuria de a fi mamă. Aceasta susține că mereu a fost înnebunită după copii și că se bucură că are șansa să devină mamă atât de devreme.

De asemenea, Theo Rose este hotărâtă să se implice cât poate de bine în creșterea copilului său, oricât de dificil ar fi și este extrem de încântată de perioada care va urma atât în viața ei, cât și a iubitului său, Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum, aceasta se lupta cu anxietatea și se gândea prea mult la ea, iată că acum fiul său va fi pe primul loc.

„Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Eu sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii.

Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu. Stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil.

Nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla. Să nu se împiedice. Să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Abia aștept chestia asta.”, dezvăluia în urmă cu ceva timp,  Theo Rose.

ADVERTISEMENT