Life

Ce nume va purta Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc. Cununia civilă are loc pe 15 septembrie

Simona Halep se pregătește de ziua cea mare. Nunta cu alesul său, Toni Iuruc. Se pare că sportiva ar fi decis ce nume va purta după căsătorie.
13.09.2021 | 15:33
Ce nume va purta Simona Halep dupa casatoria cu Toni Iuruc Cununia civila are loc pe 15 septembrie
ADVERTISEMENT

Simona Hale și Toni Iuruc vor face pasul cel mare peste doar două zile. Se pare că sportiva a decis să ia și numele soțului său, astfel se va numi Simona Halep Iuruc.

Cununia civilă va avea loc la Constanța, iar petrecerea într-un club din Mamaia. Au fost invitate aproximativ 300 de persoane.

ADVERTISEMENT

Sportiva a spus că nunta va avea loc anul viitor, în București.

Ce nume va purta Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc

Simona Halep va ajunge în fața ofițerului stării civile peste doar două zile. Sportiva se va mărita cu alesul inimii sale, Toni Iuruc. Potrivit ziare.com, aceasta ar fi decis ca după căsătorie să poarte și numele soțului său. Astfel se va numi Simona Halep Iuruc.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România va încălca astfel o tradiție nescrisă, dar cunoscută printre machedoni, aceea ca soția să poarte doar numele soțului. În cazul Simonei Halep este de înțeles acest lucru, pentru că numele sportivei este un adevărat brand în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a dat-o de gol

Cel care a dat-o de gol și a dat câteva detalii despre nuntă a fost Ilie Năstase.

“Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că își va face cununia pe data de 15 septembrie, la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a spus Ilie Năstase, în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir.

La sosirea din SUA, Simona Halep a confirmat totul. 

“Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători, săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții. E un pas extrem de important. Sunt foarte bucuroasă că se întâmplă. Sunt emoții diferite față de câștigarea unui Grand Slam. Este partea personală, tenisul rămâne tenis. “, a declarat sportiva.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de Simona Halep care este extrem de emoționată, tatăl său este foarte relaxat. Acesta a declarat că cununia civilă este doar o simplă formalitate. La petrecerea care va avea loc într-un club din Mamaia au fost invitate aproximativ 300 de persoane. 

La doar câteva zile după nuntă, pe 22 septembrie, Simona Halep va împlini 30 de ani.