Fotbal intern

Ce numere personalizate de înmatriculare are Helmuth Duckadam. Ajunge la tribunal?

01.08.2018 | 00:06
Ce numere de înmatriculare are Helmuth Duckadam şi ce a spus Talpan când a auzit despre ele

Ce numere de înmatriculare are Helmuth Duckadam: poate trezi interesul lui Florin Talpan! Scandalul numerelor de înmatriculare care a cuprins România după ce Răzvan Ştefănescu, românul rezident în Suedia, a apărut pe şoselele ţării cu plăcuţe personalizate în care era înjurat partidul de guvernământ, poate ajunge şi în fotbalul românesc. Asta pentru că şi preşedintele de imagine al FCSB are numere speciale la autoturismul său, acestea fiind o “aroganţă” nu la adresa PSD-ului, ci a lui Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua care a fost principalul artizan al “confiscării” palmaresului şi al numelui de la Gigi Becali.

Ce numere de înmatriculare are Helmuth Duckadam la maşină reprizintă o “declaraţie de război” pentru CSA Steaua şi pentru juristul clubului, care susţine în continuu că “FCSB nu e Steaua” şi a reuşit să dovedească asta şi pe cale legală. “Eroul de la Sevilla” şi-a înmatriculat autoturismul în Statele Unite ale Americii şi a ţinut în mod special să scrie “Steaua” pe numerele de la maşină. “Poate mă dă Talpan în judecată”, glumea preşedintele de imagine al formaţiei patronate de Gigi Becali când a fost întrebat care sunt riscurile pe care şi le-a asumat pentru a îşi alege acest număr “special”.

Ce numere de înmatriculare are Helmuth Duckadam la maşină reprezintă o aroganţă la adresa lui Talpan şi a CSA Steaua

 

Ce numere de înmatriculare are Helmuth Duckadam. Şi Reghe a ales varianta “americană”

Ce numere de înmatriculare ale Helmuth Duckadam la maşină: şi Laurenţiu Reghecampf a ales acelaşi tip de plăcuţe! Fostul antrenor al echipei patronate de Gigi Becali este rezident în Statele Unite ale Americii, fiind chiar deţinătorul unei şcoli de fotbal în Las Vegas. De altfel, şi soţia sa, Anamaria Prodan Reghecampf este rezident american şi deţine o serie de apartamente în oraşul care este capitala statului Nevada. Reghecampf a decis să-şi înmatriculeze maşina cu numele “Reghe” în SUA, în statul în care deţine academia, spre deosebire de Duckadam, al cărui autoturism este înmatriculat în statul Arizona.

Ce numere de înmatriculare are Helmuth Duckadam. Doar el mai are voie să folosească “Steaua” de la FCSB!

Întrebat despre alegerea lui Duckadam de a-şi pune “Steaua” pe plăcuţele de înmatriculare de la maşină, Florin Talpan a glumit afirmând că “eroului de la Sevilla” îi este permis să folosească în continuare numele formaţiei din Ghencea pentru că face parte din istoria acestui club. În acest moment, palmaresul se află la Clubul Sportiv al Armatei, după un proces de durată care l-a avut ca iniţiator pe Talpan şi ca principal perdant pe Gigi Becali. Mai nou, Talpan cere şi excluderea FCSB din cupele europene după ce a câştigat palmaresul în instanţă, motivând faptul că echipa a jucat “pe fals” până acum atât în Liga 1, cât şi în competiţiile aflate sub patronajul UEFA.

Numerele de înmatriculare speciale au intrat în atenţia publică după apariţia pe străzile Bucureştiului ale unui autoturism înmatriculat în Suedia cu plăcuţe în care era înjurat patridul de guvernământ. În cele din urmă, Poliţia a decis să-i confişte numerele, acest lucru declanşând o adevărată dezbatere în mediul online, deşi iniţial afirmase că totul este în regulă şi că nu are ce să-i facă cetăţeanului respectiv, pentru că acesta avea toate documentele legale.

 

 

Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”