Fotbal international

Ce numere vor purta tricolorii la meciul cu Muntenegru din Liga Naţiunilor! Cine este decarul

07.09.2018 | 17:57
Ce numere vor purta tricolorii la meciul cu Muntenegru din Liga Naţiunilor
ADVERTISEMENT

Ce numere vor purta tricolorii la meciul cu Muntenegru din Liga Naţiunilor. România va debuta vineri, de la ora 21:45, în cea mai nouă competiţie creată de UEFA, iar FRF a anunţat ce numere vor purta pe tricouri jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra.

În absenţa lui Gicu Grozav, neconvocat pentru dubla cu Muntenegru şi Serbia, Alexandru Maxim va purta tricoul cu numărul 10. Denis Drăguş, convocat în premieră la echipa naţională a României, a primit numărul 17, însă are şanse minime să fie introdus pe teren de Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Ce numere vor purta tricolorii la meciul cu Muntenegru din Liga Naţiunilor

Federaţia Română de Fotbal a anunţat ce numere vor purta tricolorii la meciul cu Muntenegru din Liga Naţiunilor.

Portari: 1. Costel Pantilimon, 12. Ciprian Tătăruşanu, 16. Florin Niţă
Fundaşi: 2. Romario Benzar, 3. Alin Toşca, 4. Cristian Manea, 5. Mihai Bălaşa, 6. Vlad Chiricheş, 11. Nicuşor Bancu, 22. Cristian Săpunaru
Mijlocaşi: 7. Alexandru Chipciu, 8. Mihai Pintilii, 9. Dorin Rotariu, 10. Alexandru Maxim, 14. Constantin Budescu, 15. Paul Anton, 18. Adrian Stoian, 20. Alexandru Mitriţă, 21. Tudor Băluţă, 23. Nicolae Stanciu
Atacanţi: 13. Claudiu Keşeru, 17. Denis Drăguş, 19. George Ţucudean.

ADVERTISEMENT

Alexandru Maxim, lăudat de Vasile Miriuţă

Alexandru Maxim, decarul naţionalei României pentru meciul cu Muntenegru, a fost lăudat de Vasile Miriuţă. Fostul antrenor al lui Dinamo a declarat că mijlocaşul de 28 de ani ar merita să joace mai mult la Mainz, formaţie la care s-a transferat în vara anului trecut.

El e un număr 10. Mai joacă şi în bandă, dar numărul 10 e un număr greu să îl porţi pe spate. Eu zic că merită. Ar merita să joace mai mult. A fost şi la Stuttgart şi a jucat puţin, eu chiar mi-aş dori să joace mai mult pentru că are calităţi. Nu mai putem să zicem că nu s-a acomodat la fotbalul german că e de mult timp acolo. Eu sper să rămână titular, să joace meci de meci, pentru că e foarte important lucrul ăsta şi pentru el şi pentru echipa naţională. Sper să explodeze odată că e timpul acum, pentru că dacă nu va exploda acum va fi greu mai târziu. Calităţi are, mă gândesc că în anii ăştia deja a dobândit altă mentalitate, aia nemţească”, a declarat Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport.

Marius Lăcătuş are încredere în Cosmin Contra

Marius Lăcătuş, antrenorul lui CSA Steaua, a prefaţat meciul României cu Muntenegru şi a spus că se vede o diferenţă la echipa naţională faţă de mandatul lui Cristoph Daum. “Din ce am observat până acum, odată cu venirea lui Cosmin Contra la cârma echipei naţionale rezultatele au fost din ce în ce mai bune. Se vede cu totul altceva faţă de ce a fost înainte. Nu înseamnă că mă leg personal de domnul Daum, departe de mine gândul. Mă întreb de ce oare aceşti jucători nu au avut aceeaşi atitudine şi pe parcursul mandatului domnului Daum. Ei trebuie să înţeleagă faptul că sunt profesionişti şi când ajung la naţională trebuie să dea totul. Echipa naţională poate deschide porţi către un nivel superior Ligii 1. Şansele de a primi oferte pentru a juca în străinătate sunt mult mai mari dacă apari în meciuri internaţionale”, a declarat Marius Lăcătuş.

ADVERTISEMENT
Ce numere vor purta tricolorii la meciul cu Muntenegru din Liga Naţiunilor
Ce numere vor purta tricolorii la meciul cu Muntenegru din Liga Naţiunilor
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri