Life

Alina Ceușan știe cine câștigă Survivor România 2023! Dezvăluiri exclusive: ”Niște decizii luate”

Alina Ceușan o susține pe Carmen Grebenișan la Survivor România până în ultima clipă! Ce mesaje transmite influencerița înainte de finala concursului?
24.05.2023 | 12:00
Alina Ceusan stie cine castiga Survivor Romania 2023 Dezvaluiri exclusive Niste decizii luate
Carmen Grebenișan, concurentă la Survivor România. Alina Ceușan a dezvăluit ce o așteaptă. Foto: Instagram/ PRO TV/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan are mari șanse să câștige Survivor România, vedeta făcând parte din tabloul final al competiției de la PRO TV, alături de Dan Ursa și Andrei Krișan.

Carmen Grebenișan, la un pas să câștige Survivor România. Alina Ceușan o susține până-n pânzele albe

Prietena ei, Alina Ceușan, cea cu care s-a aventurat în show-ul Asia Express, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK cu cine va ține azi, 24 mai, în seara marii finale Survivor România de la PRO TV, dacă prietena ei nu va fi cea mai votată de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Alina a explicat de ce prietena ei merită să fie desemnată supraviețuitoarea anului, dincolo de felul în care tânăra s-a descurcat pe traseele sportive. „Carmen merită să câștige, în primul rând pentru tot parcursul pe care l-a avut în această emisiune, dar și pentru felul în care este ea, ca persoană.

Nu cred că mai avea ceva de demonstrat la cât de activă a fost. Sper că oamenii care nu o cunoșteau să o vadă acum altfel prin intermediul acestui show: mai aproape de ei, dincolo de ecran”, a declarat Alina Ceușan, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dacă nu va câștiga Carmen, Alina îl va susține pe Andrei Krișan

Care sunt, însă, șansele reale ca faimoasa Carmen Grebenișan să fie încoronată ca mare câștigătoare la finalul lunilor petrecute la Survivor România? Alina Ceușan e de părere că, acum, pe final, totul depinde doar de Carmen. Alina a ezitat să spună că șansele ei de a câștiga sunt 100%. Diva e conștientă și de susținerea de care se bucură ceilalți doi băieți, Andrei Krișan și Dan Ursa.

„Totul depinde sută la sută de ea în acest moment. Cred că în cursa finală va fi 50-50, cu siguranță. Noi o susținem, oricum, cu toate forțele”, ne-a mai spus Alina Ceușan. Vedeta ne-a mai spus că, în cazul în care Carmen nu va fi cea mai votată de telespectatori, va susține pe altcineva.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori să câștige Krișan dacă nu va fi să fie Carmen”, a dezvăluit Alina Ceușan, pentru FANATIK. Influencerița a descris, în continuare, cum i s-a părut parcursul lui Carmen la Survivor România.

„Cu siguranță va veni cu niște decizii luate”

„A avut un parcurs impecabil. A rămas, în primul rând om, așa cum o știm și noi, cei de acasă. Cu siguranță va veni cu niște decizii luate și foarte multe simțuri ascuțite după această aventură. Carmen 2.0.

ADVERTISEMENT

Eu despre ea am descoperit cât de multă răbdare poate să aibă. Am descoperit cât de multă determinare există atunci când ești forțat de împrejurări”, ne-a mărturisit Alina Ceușan.

Întrebată unde ar fi acționat diferit, din ce a văzut la Carmen, Alina a oferit un răspuns ferm: „O spun și am mai spus-o. Carmen este un om care la bază e jurnalist și știe ce să spună și când. Consider că parcursul ei la Survivor România a fost impecabil mai ales pentru că a fost naturală. A făcut exact ceea ce a simțit.

A mizat pe experiența ei de viață și asta s-a văzut. Nu a apelat la strategii viclene, tertipuri sau alte modalități pentru a ajunge mai departe în concurs. A fost ea și a asta demonstrează verticalitatea ei”.

carmen grebenișan
Carmen Grebenișan, finalistă la Survivor România. Foto: Instagram

Ce surpriză o așteaptă pe Carmen Grebenișan după Survivor România. Ceușan a pus totul la punct

Alina a mai dezvăluit că abia așteaptă să o strângă în brațe pe buna ei prietenă, pe care o va aștepta la aeroport, la sosirea concurenților în țară. FANATIK a vrut să știe dacă gașca ei îi va face o surprize, iar Alina a dat puțin din casă! Pe Carmen Grebenișan o așteaptă ceva la care a visat pe tot parcursul show-ului Survivor România.

„O vom aștepta la aeroport. Pornim de dimineață din Cluj ca să ajungem în timp cu toată gașca. De surprize nu vă pot spune mai multe, pentru că știu că în momentul în care iese din competiție va citi toate articolele și tot ce s-a scris pe internet despre ea (I see u Carmena!).

Tot ce pot să îți zic este că o așteaptă tot ceea ce a visat din punct de vedere culinar în ultimele șase luni. Și anume, șnițele, supă de curcan, sarmale (n.r.: râde). Ospăț!”, a mai spus Alina Ceușan despre surpriza pe care i-o pregătește lui Carmen Grebenișan.

 

ADVERTISEMENT