Life

Ce o enervează pe Alexia Eram la mama ei, Andreea Esca. Mărturisirea făcută la televizor

Alexia Eram a dezvăluit ce o deranjează la mama ei, Andreea Esca, într-un interviu acordat pentru Teo Show.
21.09.2021 | 17:51
Ce o enerveaza pe Alexia Eram la mama ei Andreea Esca Marturisirea facuta la televizor
Alexia Eram, alături de mama ei, Andreei Esca. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a vorbit despre relația pe care o are cu mama ei, Andreea Esca, dar și despre povestea ei de iubire cu cântărețul Mario Fresh.

Influencerița a spus ce o deranjează la prezentatoarea știrilor de la PRO TV, dar și care sunt cele mai mari calități ale acesteia.

ADVERTISEMENT

Tânăra a spus că a avut multe de învățat de la mama ei, al cărei nume a cântărit destul de mult în tot ce a realizat până acum.

Alexia Eram, despre Andreea Esca: „Mi-ar plăcea să nu fie atât de rigidă”

„Mi-ar plăcea ca mama să nu fie atât de rigidă. Să fie mai modernă”, este nemulțumirea pe care Alexia a exprimat-o cu privire la cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

În același timp, vedeta a spus și care sunt lucrurile pe care le apreciază la vedeta PRO TV. Optimismul și ambiția sunt două dintre calitățile pe care iubita lui Mario Fresh consideră că a reușit să le moștenească de la mama ei.

Bruneta a vorbit și despre cel mai greu moment al vieții sale. Când a fost la facultate, cel mai dificil pentru ea era să nu îi aibă aproape pe cei dragi. Alexia a mărturisit că nu suportă absolut deloc să fie singură.

ADVERTISEMENT

„Cred că unul din cele mai dureroase momente a fost când am plecat la facultate singură. De fiecare dată plângeam. Nu-mi place să fiu singură în general. Obișnuiam să plâng în fiecare zi și nu din motive întemeiate”, a spus vedeta la Kanal D.

Fata Andreei Esca a mărturisit că se consideră o persoană destul de sensibilă, iar sensibilitatea ei e o monedă cu două fețe. Uneori a avut de pierdut, alteori a observat că e bine să aibă și o latură vulnerabilă.

ADVERTISEMENT

Vrea să facă doi copii cu Mario Fresh

Nu au lipsit nici confesiunile despre relația cu Mario Fresh. Influencerița a spus că este foarte geloasă, dar că atunci când apar discuții, ca în oricare alt cuplu, ea este cea care cedează prima.

„Nu pot fi geloasă pe fane, am și eu fani. Când sunt geloasă port o discuție. Depinde, uneori mă supăr. Eu ofer tot în dragoste. Îmi place să simt că sunt iubită și dacă nu simt că sunt iubită, nu mai consider că sunt într-o relație”, a completat Alexia.

Iubita lui Mario a mai spus că vrea să se căsătorească cu partenerul ei, dar undeva după 26 de ani. De asemenea, își dorește doi copii împreună cu viitorul ei soț, o fată și un băiat.

 

ADVERTISEMENT