Life

Ce o face fericită pe Vlăduța Lupău. Cântăreața de muzică populară a spus totul

02.12.2020 | 07:34
Ce o face fericita pe Vladuta Lupau Cantareata de muzica populara a spus totul
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară, fiind în culmea fericiri atunci când urcă pe scenă. Artista a fost onorată să performeze alături de alți muzicieni pe una dintre marile scene de la noi. 

Mai exact, vedeta și-a îndeplinit un mare vis în urmă cu foarte puțin timp, acela de a cânta în cadrul evenimentelor organizate de postul de radio ZU, moment pe care artista îl trece cu succes pe lista lucrurilor care îi umplu inima de bucurie.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie Vlăduța Lupău a îmbrăcat, așa cum ne-a obișnuit, costumul popular și a impresionat prin vocea sa și prin prezența scenică toți telespectatorii care așteptau cu sufletul la gură momentul în care frumoasa cântăreață va urca pe scenă.

Vlăduța Lupău, fericită peste măsură. La ce se referă îndrăgita artistă

„ZU. Și atât! ?Dacă m-ați întreba ce mă face fericită… ați afla printre lucrurile pe care le-aș enumera și acesta: faptul că am fost invitată și că am cântat pe această scenă, la acest eveniment! Sunt onorată!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram în dreptul unor imagini de la eveniment.

ADVERTISEMENT

Concertul a fost planificat pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, fiind difuzat live pe Antena 1. Cântăreața de muzică populară a fost așteptată cu covor roșu, la fel ca marile vedete de la Hollywood, zâmbetul ei fiind de-a dreptul molipsitor.

Artista este mândră să poarte portul popular românesc și face asta ori de câte ori are ocazia, mai ales atunci când urcă pe scenă. Pe 1 Decembrie nu putea să fie altfel, Vlăduța Lupău fotografiindu-se cu o pâine de casă în mână și cu steagul țării în spate.

ADVERTISEMENT

„ROMÂNIA, pentru mine ești precum pâinea cea de toate zilele! Te iubesc, a ta Vlăduța! La mulți ani”, a mai transmis îndrăgita cântăreață în ziua în care românii au sărbătorit Ziua Națională.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Moment emoționant pe scena de la Marea Unire ZU. Cine i-a făcut pe toți să plângă

Unul dintre cele mai intense momente de pe scena ZU a fost cel al unui băiat de numai 7 ani care le-a făcut tuturor „pielea de găină”. Eric Dobriceanu a câștigat show-ul „Next Star” și este o prezență constantă la cele mai importante festivaluri de muzică din țara, dar și de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Puștiul a interpretat imnul României, poate una dintre cele mai importante piese din lista celui mai mare concert din pandemie. Momentul său i-a făcut pe toți cei aflați la filmări să lăcrimeze de emoție.

„Sunt mândru că sunt român, sunt mândru că m-am născut în România. La mulți ani, România!”, a spus Eric Dobriceanu după ce a interpretat „Deșteaptă-te române”.

Marea Unire ZU, eveniment cu zeci de artiști pe scenă. Cine a cântat

Printre artiștii care au urcat pe scena de la ZU se numără Loredana Groza, Puya, Fuego, Andia și Spike, Lidia Buble, Proconsul, Alexandra Stan, Raluka, Smiley, Pepe, Alina Eremia, Ana Baniciu, Mira, The Motans, Mario Fresh și mulți alții.

Marea Unire ZU a ajuns la a 10-a ediție, fiind prezentat de nimeni alții decât Mihai Morar și Daniel Buzdugan, celebrul cuplu care apare la diferite spectacole și prin țară.

ADVERTISEMENT