Life

Ce o leagă pe Jeni Nicolau de regretatul Petrică Mîțu Stoian. Artista încă nu s-a împăcat cu dispariția artistului

Jeni Nicolau este marcată și acum de moartea lui Petrică Mîțu-Stoian, regretatul interpret de muzică populară cu care a avut o prietenie frumoasă și de lungă durată.
17.05.2022 | 22:35
Ce o leaga pe Jeni Nicolau de regretatul Petrica Mitu Stoian Artista inca nu sa impacat cu disparitia artistului
Jeni Nicolau, amintiri cu regretatul Petrică Mîțu Stoian. Ce a povestit artista. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Solista a dezvăluit ce o leagă de regretatul artist care a încetat din viață la finalul anului trecut. Vedeta a ținut să mai adauge că nu s-a împăcat cu dispariția cântărețului care a plecat fulgerător dintre noi în urmă cu șase luni.

Jeni Nicolau, amintiri cu regretatul Petrică Mîțu Stoian. Ce a povestit artista

Jeni Nicolau a mărturisit că o leagă o prietenie lungă de regretatul Petrică Mîțu-Stoian, care a murit la vârsta de 61 de ani. Artista este profund marcată de tragedia din noiembrie 2021 peste care nu poate trece.

ADVERTISEMENT

„Îl cunosc pe Petrică de când am lansat primul disc la Băilești, la satul de vacanță Amza Pellea, atunci el a fost cu mine la lansare, vorbesc de anul 1993. Ne-a legat și ne leagă, pentru că prieteniile adevărate nu se termină nici aici, nici dincolo.

Ele trăilesc în fotografii, ele trăiesc în amintirile noastre. De câte ori pleca la drum vorbeam ore, ore la telefon. Odată am vorbit până a ajuns el la București. Îmi este foarte greu, dar nu am ce să fac.

ADVERTISEMENT

L-am iubit mult pe Petrică. De multe ori când venea pe la mine, mergeam amândoi prin cimitir și ne așezăm pe o bancă și mai citeam ce scrie pe câte o cruce. Eu nu am văzut niciodată un om atât de trist la final cum a fost el.

Cortina l-a prins foarte trist, foarte trist. A plecat cu o tristețe, iar această tristețe s-a datorat faptului că a plecat mult prea devreme”, a mărturisit cântăreața pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Jeni Nicolau, prietenie de 30 de ani cu Petrică Mîțu-Stoian

Jeni Nicolau și regretatul muzician s-au întâlnit prima oară în urmă cu 30 de ani, având foarte multe amintiri împreună. Vedeta nu va uita momentele în care povesteau tot felul de întâmplări când se vedeau.

Petrică Mîțu-Stoian era un om care îl iubea pe Dumnezeu, cântăreața declarând în urmă cu ceva vreme că niciodată nu a simțit că i-ar fi teamă de ceva.

ADVERTISEMENT