Life

Ce o scoate din sărite pe Vlăduța Lupău, mai ales înaintea unui eveniment: „Mi-e ciudă”

Vlăduța Lupău are câteva motive pentru care își iese din pepeni! Cântăreața cu zâmbetul larg afișat mereu nu este tot timpul atât de calmă pe cum pare, conform propriilor declarații.
02.02.2022 | 17:35
Ce o scoate din sarite pe Vladuta Lupau mai ales inaintea unui eveniment Mie ciuda
Vlăduța Lupău, cântăreață de muzică de petrecere. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Succes are! Bani, din plin! Iubire? Se mândrește cu soțul ei de fiecare dată! Totuși… ce o nemulțumește pe Vlăduța Lupău și de la ce îi sare țandăra, cum se zice în popor?

Cântăreața de muzică de petrecere născută în județul Sălaj a dezvăluit care sunt lucrurile care o scot cel mai des din sărite.

ADVERTISEMENT

Majoritatea au legătură cu cariera ei, însă se pot aplica și în viața de zi cu zi. Într-un reportaj difuzat de Kanal D, artista a spus că îi este ciudă atunci când își propune ceva și nu îi iese cum și-a imaginat.

Vlăduța Lupău: „Am și eu nervii mei”

Nu suportă deloc, de asemenea, lipsa punctualității. Vlăduța poate ajunge să se certe cu cei din jur dacă nu se țin de cuvânt și nu respectă programul convenit.

ADVERTISEMENT

„Am și eu nervii mei. Mi-e ciudă când nu se întâmplă cum vreau eu. Când mă duc la cântări mă enervez dacă nu se întâmplă pe ceas. Dacă nu suntem oameni de cuvânt, mă enervez”, a declarat Vlăduța Lupău la Kanal D.

Cu toate că întoarce banii cu lopata, permițându-și să aibă un stilist personal sau un make-up artist, vedeta se ocupă singură de ea atunci când merge la evenimentele la care cântă.

ADVERTISEMENT

Nevasta fotbalistului Adi Rus se machiază singură înainte de spectacole, în mașină, și e gata în doar 10 minute. Aceasta a spus că de multe ori își prinde un coc pentru că nu vrea să își lase părul desprins, căci o încurcă la cântat și dansat și se lipește de spate dacă transpiră.

„Secretul e să-ți placă de tine”

Nu exagerează foarte tare nici cu produsele de înfrumusețare, bazându-se pe gena ei bună. Singurul ei ritual de frumusețe este somnul. Abia folosește chiar și cremele de hidratare, căci nu suportă să se dea cu tot felul de loțiuni pe față sau corp.

ADVERTISEMENT

Punctul ei forte este încrederea uriașă pe care o are în ea. Stima de sine este arma cu care Vlăduța se menține în formă, indiferent prin ce ar trece.

„Secretul e să-ți placă de tine. De ce să îți tot cauți defecte? Tu dacă te uiți la mine, te uiți și din stânga și din dreapta. Nu e ca pe Instagram”, a mai spus Vlăduța Lupău în reportajul de la Teo Show.

 

 

 

ADVERTISEMENT