Ce o sfătuiește Ion Țiriac pe Simona Halep în privința noului antrenor: “Nu e ca la handbal”

Gabriel Esanu   
in Simona Halep
04/12/2018, 21:22
Ce o sfătuiește Ion Țiriac pe Simona Halep în privința noului antrenor: “Nu e ca la handbal”
Ce o sfătuiește Ion Țiriac pe Simona Halep în privința noului antrenor. Liderul WTA pare de acord

Ce o sfătuiește Ion Țiriac pe Simona Halep în privința noului antrenor, după ce liderul mondial s-a despărțit de Darren Cahill. În mod surprinzător, omul de afaceri este de părere că Halep nu ar trebui să se gândească la numirea altcuiva alături de care să lucreze. Se poate descurca și singură. Părere pe care și jucătoarea de pe locul 1 WTA o împărtășește, astfel că a decis să meargă singură la primele turnee din 2019.

“După părerea mea, Halep are un antrenor în capul ei. Tenisul e un sport mult mai complicat decât credeţi voi. Cu tot antrenorul de afară, cu tot ce face. Antrenorul e un fel de contabil şi în cartea mea de adrese, antrenorul e altceva. Antrenorul e ăla cu 5-6 ore pe zi. Iar Halep e puţin diferită.

Ce o sfătuiește Ion Țiriac pe Simona Halep în privința noului antrenor. “Ea joacă, în general, cum știe ea”

Are prea mult talent, a fost învăţată aşa, că antrenorul poate să îi spună ce vrea, că ea joacă, în general, cum ştie ea şi văd că ştie bine, că e numărul 1 în lume. Când intri pe terenul de tenis nu e handbal, pentru că ai time-out, alte treburi sau mai urlă unul. Acolo eşti singur. Şi singur trebuie. Astea sunt excepţii, noi nu avem clasă medie. Nici în societate şi nici în sport”, a declarat Ion Țiriac la inaugurarea sălii de gimnastică “Nadia Comăneci”, în cadrul patinoarului care îi poartă numele fostului tenisman. Simona Halep a fost și ea prezentă la eveniment.

Darren Cahill a anunțat la finalul sezonului 2018 că nu va mai continua colaborarea cu Simona Halep și pentru următorul an, deoarece dorește să acorde mai mult timp vieții de familie, în condițiile în care fiul său va merge la colegiu în SUA în 2020 și se pregătește, la rândul său, să devină jucător profesionist de tenis.

Închide ×