Life

Marian Golea dezvăluie ce obiecte nu se țin în dormitor. Aduc ghinion în dragoste

Marian Golea îți spune care sunt obiectele pe care nu este bine să le ai în dormitor. Scapă de ele, sau vor aduce ghinion în relații.
25.04.2023 | 09:00
Marian Golea dezvaluie ce obiecte nu se tin in dormitor Aduc ghinion in dragoste
Ce obiecte nu se țin în dormitor. Marian Golea. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dacă vrei să ai o relație armonioasă de cuplu, este bine să ții cont de sfaturile experților când vine vorba de decorarea dormitorului. Sau poate vrei să-ți atragi sufletul pereche. În acest caz, astrologul Marian Golea te învață ce obiecte nu se țin în dormitor, dar și ce trebuie să faci pentru a atrage norocul în dragoste.

Ce obiecte nu se țin în dormitor și de ce aduc ghinion

Mulți dintre noi avem obiecte în dormitor la care nu ne-am fi gândit că ne pot aduce ghinion. Știai că oglinzile, pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de nepotrivite pentru dormitor? Care este motivul, aflăm de la specialiști.

ADVERTISEMENT

“În dormitor nu ai voie să ai poze numai cu tine, deoarece atrage singurătatea. Dacă ești bărbat și pui poze numai cu femei, vei atrage mai multe relații și nu vei avea nicio relație stabilă. Trebuie să îți definești foarte bine aspirația, care este familia. Poți să pui poze cu familia ta originală, în care ești tu fericit, dacă nu ai cu altcineva. Nu cu prietenii, deoarece nu îi bagi în același cerc de relații.

Nu este bine să avem oglinzi în dormitor. Pe vremuri, oglinzile erau din metal și atunci când puneai oglinzi în dormitor, aduceai foarte mult element metal strălucitor. Acel element strălucitor se spune că aduce o nouă persoană în relație, în cuplu. Oglinzile nu sunt bune, se spune că multiplică relațiile în cuplu.

ADVERTISEMENT

În același timp, se spune că animalele de companie într-o casă, în special o pisică, înseamnă lipsă de dragoste. Oamenii înlocuiesc dragostea partenerului cu dragostea unui animal. Când veți vedea doi parteneri care au un animal de companie înseamnă că nu mai au foarte multe împreună. Nici păsările nu se țin în casă, mai ales închise într-o colivie. Asta înseamnă că acei oameni vor să-și demonstreze autoritatea. Se pot folosi simboluri cu păsări în pereche, dar nu păsări vii”, a declarat Marian Golea pentru FANATIK.

Obiecte de ținut în dormitor care aduc norocul în relații

Dacă am aflat ce obiecte nu se țin în dormitor, vă spunem că există și obiecte care ne ajută să aducem dragostea și armonia în viața noastră. Fie că vorbim despre o persoană care este în căutarea unei relații, ori de un cuplu care dorește să-și păstreze relația frumoasă și liniștită. Iată ce obiecte și simboluri trebuie luate în considerare.

ADVERTISEMENT

“Pentru fetele care sunt în căutare de relații, e bine să aibă un bujor în cameră. E bine să aibă un loc unde să-și dorească să vină cineva. De obicei o fată are un dulap cu prea multe haine.

Întrebarea este, dacă ar veni un partener, unde și-ar pune o haină? Se spune că trebuie să-și elibereze un mic spațiu din dulap, pentru a face loc unui nou venit. Să-i facă loc în viața ei. Sunt multe femei care își doresc relații, dar nu sunt pregătite. În funcție de elementele personale, se calculează ce elemente îi lipsesc. Elementul care lipsește devine element favorabil. Întotdeauna se caută un simbol de dragoste.

ADVERTISEMENT

Aceste simboluri au fost alese datorită statorniciei. Spre exemplu, rățuștele mandarine se știe că trăiesc împreună, iar dacă una dintre ele moare, cealaltă rămâne singură. Mai există un simbol care se numește dubla fericire.

Acest simbol reprezintă uniunea dintre simbolul de fericire chinezesc. Acest simbol a apărut în anii 300-400 și a fost adoptat ca simbol de statornicie. Mai poți aduce doi cocostârci, întotdeauna în pereche. Poți să pui oricare două păsări”, a spus astrologul Marian Golea pentru FANATIK.

Anul 2023, favorabil pentru relații și căsătorii

Din fericire, specialiștii ne spun că 2023 este un an favorabil pentru relații. Cu toate acestea, există unele trucuri de care este bine să ținem cont. Poate vă gândeați că o ieșire la cafea sau o cină romantică la un restaurant sunt variante bune pentru o primă întâlnire. Însă anul acesta, poate este bine să luați în calcul o variantă mai…comodă.

“Anul acesta, steaua 4 este steaua dragostei. Asta înseamnă centrul casei. Pe lângă faptul că poți avea dragoste în casă, poți să inviți oameni la tine acasă și poți să rămâi cu unii într-o relație. Decât să mergi să bei o cafea la un local, mai bine îl aduci în casă și dacă stai și în centrul casei, ai mai multe șanse să rămâi cu persoana respectivă.

Anul viitor, această stea 4 se va muta în nord-vest. Eu le recomand oamenilor, în general, să înceapă cu faptele bune. Dacă vor să aibă copii, să meargă la case de copii și să doneze ceva. Dacă vor sănătate, să meargă să doneze sânge. Oamenii vor să cumpere tot, dar e bine să facă fapte bune”, a declarat Marian Golea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT