Fotbal intern

Ce obiectiv are Mircea Rednic la Dinamo! Dacă nu reuşeşte, pleacă în secunda 2

13.10.2018 | 18:49
Ce obiectiv are Mircea Rednic la Dinamo Daca nu reuseste pleaca in secunda 2

FANATIK.RO a aflat și ce obiectiv are Mircea Rednic la Dinamo! Fostul antrenor al arabilor de la Al Faisaly urmează să-și pună semnătura pe contract și se întoarce la gruparea din Ștefan cel Mare ca să o ducă în play off! Cel poreclit „Puriul” trebuie să urce haita în primele șase echipe ale campionatului, în caz contrar, conducerea având dreptul de a-l da afară în orice moment.

Este pentru a patra oară când Mircea Rednic o antrenează pe Dinamo. Tehnicianul a și câștigat de altfel ultimul titlu pentru haită, în sezonul 2006 – 2007. Mircea Rednic îl înlocuiește în funcție pe Claudiu Niculescu. Fostul atacant a rezistat numai 20 de zile ca tehnician al dinamoviștilor timp în care a bifat calificarea în optimile Cupei României, după ce a trecut de Dacia Unirea Brăila și a pierdut un meci în Liga 1 Betano.

Ce obiectiv are Mircea Rednic la Dinamo! Rednic, antrenor la Dinamo
Mircea Rednic îl înlocuiește pe Claudiu Niculescu în funcția de antrenor al clubului Dinamo

Ce obiectiv are Mircea Rednic la Dinamo!

Dinamo se află pe locul 12 în clasament la trei puncte deasupra sibienilor de la Hermannstadt care sunt primii la retrogradare în acest moment. De altfel, locul ocupat de echipa din Ștefan cel Mare duce la finalul sezonului la baraj cu formația de pe locul 3 din Liga a doua pentru rămânerea pe prima scenă. Cinci puncte au de recuperat, în clipa de față, câinii față de ultima echipă care se află pe treaptă de play off. CSU Craiova este pe locul 6 cu 16 puncte acumulate după 11 etape desfășurate.

Mircea Rednic și-a început cariera de antrenor la Rapid, formație alături de care a și reușit să câștige primul trofeu din carieră ca tehnician. Rednic a luat titlul pentru gruparea giuleșteană și a mai bifat o Cupă și două Supercupe în Grant. De-a lungul timpului, Rednic a mai antrenat alte șase formații din Liga 1 Betano. FCM Bacău, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Astra Ploiești, Petrolul Ploiești și CFR Cluj sunt formațiile pe care le-a mai pregătit acesta.

  • 5 trofee a câștigat Mircea Rednic ca antrenor în fotbalul românesc