Life

Ce obsesii are Elena Gheorghe? Vedeta a dezvăluit lucruri nebănuite despre ea

Elena Gheorghe a dezvăluit mai multe lucruri despre ea, pe care publicul este puțin probabil să le cunoască. Ce obsesii are artista și ce poreclă avea în școala generală?
13.07.2022 | 13:21
Ce obsesii are Elena Gheorghe Vedeta a dezvaluit lucruri nebanuite despre ea
Elena Gheorghe a spus ce obsesii are. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe a dezvăluit mai multe lucruri despre ea pe care publicul său nu le cunoaște. Artista a spus ce obsesii are, care este mâncarea să preferată, dar și ce poreclă avea în școala generală.

Elena Gheorghe a făcut publice detalii neștiute despre ea: „Am multe obsesii”

Elena Gheorghe a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, în ziua în s-au împlinit șapte ani de când show-ul este difuzat pe Pro TV, astfel că discuția a fost una bazată, în mare parte, pe amintiri. Adela Popescu a fost curioasă cum era artista în școala generală.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe a mărturisit că în acea perioadă era mult mai plinuță decât acum, motiv pentru care, crede ea, a primit și o poreclă din partea colegilor.

„În școala generală, eram grasă, în general. Am fost plinuță. Adică, aveam mai multe kilograme atunci decât în ultimul trimestru de sarcină.

ADVERTISEMENT

Aveam 58 sau 59 și în sarcină am avut 56. Gigica. Așa îmi ziceau”, a dezvăluit Elena Gheorghe.

Ce obsesii are Elena Gheorghe și care este mâncarea sa preferată?

Elena Gheorghe a mărturisit că, pe perioada verii, mâncarea sa preferată este una mai puțin obișnuită și anume, pepene cu brânză.

ADVERTISEMENT

Totodată, îndrăgita cântăreață a recunoscut că are mai multe obsesii. Ține morțiș ca în camera în care doarme să fie curat, iar în dulapul său, hainele sunt aranjate pe culori.

„Am multe obsesii. De exemplu, nu pot să dorm dacă nu e camera aranjată. Dacă e dezastru în cameră, sunt chestii lăsate așa, nu pot să dorm. Asta se întâmplă și la hotel.

ADVERTISEMENT

Când venim de la concert, și-mi las eu toate hainele…Ajung la hotel, strâng toate lucrurile și după aia dorm. În dressing, am hainele aranjate pe culori”, a declarat Elena Gheorghe.

De altfel, artista a susținut că face tot posibil să-i ierte pe cei care i-au greșit, bineînțeles, dacă nu este vorba despre violență sau situații foarte grave.

„Mi-am dat seama că, de fapt, lucrurile stau altfel cu iertarea. În general, atunci când nu ierți, primul pe care îl pui la zid ești tu. Eu încerc să iert, ca să fiu ok cu mine”, a explicat vedeta.

ADVERTISEMENT