Life

Ce ocupație și-a găsit Elena Cârstea în America: „Am refuzat să cânt”

Elena Cârstea este stabilită de mai bine de 15 ani în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a crescut fetele, pe Sanda și Adriana. Cu ce se ocupă acum artista?
30.05.2022 | 19:30
Ce ocupatie sia gasit Elena Carstea in America Am refuzat sa cant
Elena Cârstea, cântăreață. Foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Elena Cârstea a cunoscut visul american în urmă cu mai bine de 15 ani. Celebra artistă a ales Statele Unite pentru a-și crește copiii, iar de fetele ei vorbește de fiecare dată cu mândrie.

Elena Cârstea și-a deschis o crescătorie de pisici

Ambele au intrat în Armată, însă doar Sanda vrea să continue o carieră în domeniul militar. Cele două fete ale artistei sunt mai tot timpul plecate, iar muziciana și-a găsit o ocupație pentru a-și omorî timpul.

ADVERTISEMENT

Elena și-a deschis o crescătorie de pisici, animăluțele ocupându-i toate orele din zi și din noapte. Întrebată dacă ar vrea să cânte din nou, Elena a spus că da. Nu vrea, însă, să o facă în orice context.

Chiar ea a mărturisit că i s-a propus la un moment dat să cânte pentru comunitatea de români din Detroit în urmă cu ceva timp, cu ocazia unui Revelion, însă n-a acceptat. Cârstea a zis că nu a mers în America să își continue cariera muzicală, ci să-și găsească liniștea: „Am refuzat să cânt”.

ADVERTISEMENT

„Fetele mele sunt plecate. Una e în Texas, una în Arabia Saudită. E sergent acolo. Știu că e într-un loc sigur și nu e cazul să mă panichez. 

Fata din Texas își termină stagiul și vine acasă definitiv. Adriana nu vrea în Armată, Sanda rămâne. Sunt foarte bine amândouă. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am probleme cu ele”, a spus Elena despre fiicele sale, la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Elena Cârstea este o mare iubitoare de animale. Foto: Prima TV

Ce spune despre relația cu soțul ei, Glenn

„Am mai avut mici probleme de sănătate. Mi-am făcut o crescătorie mică de pisici, că mă plictisesc. Azi noapte nu am dormit deloc pentru că aștept să nască o pisicuță”, a spus Elena despre noua ei ocupație.

Artista a vorbit și despre relația cu soțul ei, Glenn, una căreia nu-i găsește cusur.

„Avem o relație absolut minunată. Ne certăm foarte rar, dar nu e neapărat o ceartă… E ca într-o telenovelă. Se râde și se iubește”, a continuat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: