Fotbal intern

Ce oferte a refuzat FCSB înainte să îl transfere pe Antonio Jakolis la APOEL Nicosia. EXCLUSIV

01.02.2019 | 14:42
Antonio Jakolis se bucură după un gol înscris pentru FCSB în meciul cu U Craiova. Două oferte a refuzat FCSB pentru croat înainte să-l transfere la APOEL Nicosia
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat ce oferte a refuzat FCSB înainte să accepte să îl transfere pe Antonio Jakolis la APOEL Nicosia. Vicecampioana României a ajuns la un acord cu liderul campionatului Ciprului pentru ca mijlocașul croat să semneze un contract valabil pe două sezoane și jumătate, informație anunțată în exclusivitate de site-ul nostru, dar înainte a negociat cu două echipe din Polonia.

Antonio Jakolis s-a despărțit de FCSB în această iarnă și va merge să evolueze pentru APOEL Nicosia pentru două sezoane și jumătate. Fotbalistul croat nu a primit foarte multe șanse la vicecampioana României, iar Gigi Becali a decis să îl cedeze la liderul camnpionatului Ciprului pentru 100.000 de euro, deși în urmă cu puțin timp a refuzat două oferte venite pe numele lui Antonio Jakolis.

ADVERTISEMENT

Două oferte refuzate de FCSB înainte să îl transfere pe Antonio Jakolis la APOEL Nicosia

FANATIK.RO a aflat că Jagiellonia Bialystok și Lech Poznan sunt cele două echipe care au luat legătura cu FCSB pentru a se interesa de serviciile lui Antonio Jakolis înainte ca FCSB să îl cedeze la APOEL Nicosia. Formațiile care evoluează în prima ligă din Polonia au oferit 100.000 de euro pentru mijlocașul croat, dar Gigi Becali a solicitat 150.000 de euro. În cele din urmă, latifundiarul din Pipera l-a lăsat pe Antonio Jakolis să plece la APOEL Nicosia.

Antonio Jakolis în meciul amical de fotbal dintre FCSB și Progresul Spartac Bucureșto
Antonio Jakolis a jucat în meciul amical disputat de FCSB cu Progresul Spartac

Lech și Jagiellonia Bialystok au 33 de puncte după 20 de meciuri jucate în prima ligă din Ponia. Lech Poznan ocupă locul 3 și a bifat 10 victorii, 3 egaluri și 7 înfrângeri, iar Jagiellonia este pe 4, cu 9 victorii, 6 egaluri și 5 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Antonio Jakolis este cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro. Fotbalistul originar din Croația a semnat cu APOEL Nicosia un contract valabil pe două sezoane și jumătate. Pentru vicecampioana României, Antonio Jakolis a jucat în 37 de meciuri pentru FCSB, a dat un gol și a oferit 6 pase decisive. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru NK Zadar, Kryvbas, HNK Hajduk Split, Royal Excel Mouscron, Apollon Limassol și HNK Sibernik.

  • 5 selecții are Antonio Jakolis pentru echipa națională a Croației U21