Life

Ce operație estetică are Meghan Markle. Ducesa de Sussex nu o mai poate ascunde

Ce intervenție chirurgicală are Meghan Markle. Soția Prințului Harry are o cicatrice vizibilă care a fost observată recent.
10.10.2022 | 14:42
Ce operatie estetica are Meghan Markle Ducesa de Sussex nu o mai poate ascunde
Ce intervenție chirurgicală are Meghan Markle. Soția Prințului Harry are o cicatrice. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce operație estetică are Ducesa de Sussex. Actrița americană nu o mai poate ascunde, intervenția fiind analizată de un chirurg celebru din Marea Britanie, care a precizat care a fost motivul pentru care vedeta a ajuns în această situație.

Ce intervenție chirurgicală are Meghan Markle. Soția Prințului Harry are o cicatrice

Meghan Markle a apelat la medicii esteticieni pentru a arăta mai bine sau pentru a scăpa de unele probleme inestetice. Una dintre intervențiile suferite de soția Prințului Harry este operația de Hallux Valgus, adică de monturi.

ADVERTISEMENT

Actrița are o cicatrice destul de mare pe piciorul stând, lucru observat de un medic specialist. Mai exact, Ducesa de Sussex avea degetul mare de la picior deformat, pantofii fiind un motiv determinant în această situație.

„Cicatricea lui Meghan e creată în proporție de 100% de o intervenție chirurgicală deschisă. În timp ce cicatricea are doar 4-5 cm lungime, acest tip de intervenție chirurgicală poate fi foarte dureroasă.

ADVERTISEMENT

Poate dura până la trei luni până când pacienții pot purta din nou tocuri”, a declarat chirurgul ortoped Kumar Kunasingam pentru publicația The Sun.

Meghan Markle a ”remediat” și alte probleme

Intervenția chirurgicală ar fi avut loc în 2014, după ce timp de patru ani Meghan Markle a suferit de dureri cumplite din cauza monturilor. Acum actrița poate purta sandale și pantofi decupați fără nicio problemă.

ADVERTISEMENT

„Articultura de pe metatarsian [osul de deasupra degetului mare], unde tind să apară monturi, are multe straturi. În timpul intervenției chirurgicale trebuie tăiate toate aceste straturi pentru a ajunge la os, care este apoi rupt, îndreptat și fixat.

Este un mit că tocurile înalte provoacă monturi. Ele pot fi agravate și devin dureroase și din cauza anumitor alegeri de încălțăminte, dar sunt ereditare. Afectează 25% din populație și este mai frecventă la femei”, a mai spus ortopedul.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu este singura intervenție chirurgicală suferită de Meghan Markle, care are și o operație de deviație de sept. În plus, soția Prințului Harry a recurs de-a lungul anilor la injecții cu botox la nivelul feței.

ADVERTISEMENT