Life

Ce operații estetice are Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune: „Momentul adevărului”

Karmen Simionescu, adevărul despre operațiile estetice. Ce și-a făcut fiica lui Adrian Minune pentru a-și schimba aspectul fizic. Aceasta a recunoscut la ce intervenție a apelat.
05.09.2022 | 23:10
Ce operatii estetice are Karmen Simionescu fiica lui Adrian Minune Momentul adevarului
Ce operații estetice are Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a dezvăluit ce operații estetice are. Artista nu a mai vorbit niciodată public despre acest subiect.

Ce operații estetice are Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, este o artistă de succes, care a trecut prin mari emoții în ziua aceasta, deoarece fiica ei a început grădinița.

ADVERTISEMENT

Karmen Simionescu a spus acum adevărul și despre operațiile sale estetice, un subiect sensibil, despre care nu a mai vorbit public până acum.

Totuși, fiica lui Adrian Minune a spus acum ce operații estetice și-a făcut. Astfel, ea a recunoscut că are o operație de mărire a sânilor și a explicat și care este motivul pentru care nu a fost de acord să vorbească despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

„Momentul adevărului, nu am negat niciodată că am această intervenție estetică, dar nu sunt de acord să vorbesc public despre chestia asta, fiind o parte intimă a corpului”, a declarat Carmen Simionescu, pe rețelele de socializare.

Karmen Simionescu a mai spus și că oricine are o problemă cu felul în care arată și simte că poate avea mai multă încredere în sine dacă apelează la ajutorul specialiștilor esteticieni, atunci ar trebui să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă”, a mai spus ea pe rețelele de socializare.

Cum se menține în formă Karmen Simionescu

Karmen Simionescu a devenit mamă în anul 2019, dar arată foarte bine. Artista a mărturisit că pentru ea este foarte important sportul.

ADVERTISEMENT

Totodată, Karmen consideră că ar trebui să fie un model pentru cei din jur, așa că face tot ce poate pentru a se menține în formă.

„Fiind artist, simt nevoia de a fi și un model pentru oamenii din jur. Un corp frumos și sănătos ajută la încrederea în sine.

Deci sportul nu trebuie să lipsească din viețile noastre”, a spus ea pentru Fitness Mag.

ADVERTISEMENT