Life

Ce operații estetice are Raluca Pastramă. Cum arăta fosta nevastă a lui Pepe când avea 20 de ani

11.03.2021 | 16:13
Ce operatii estetice are Raluca Pastrama Cum arata fosta nevasta a lui Pepe cand avea 20 de ani
Raluca Pastramă l-a uitat complet pe Pepe. Cum s-a afișat alături de noul iubit pe Instagram Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a trecut prin câteva intervenții estetice pentru a arăta cum o vedem astăzi, iar una din aceste intervenții este cât se poate de evidentă.

Vedeta a avut întotdeauna grijă de aspectul ei fizic, iar în ultimii ani putem spune că s-a transformat complet, căci nu prea mai seamănă cu Raluca de acum 8 ani.

ADVERTISEMENT

Raluca arăta complet diferit la vârsta de 20 de ani când l-a cunoscut pe cântărețul de muzică latino. Cea mai vizibilă schimbare la brunetă este la buze, aceasta apelând la o mărire a acestora.

Raluca Pastramă a apelat la estetician

Vedeta a apelat la estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, cu toate că arăta foarte bine și naturală. Raluca a  recurs la lifting facial și botox. Sora vedetei a declarat la un moment dat că fosta soție a lui Pepe și-ar fi dorit să apeleze inclusiv la implanturi fesiere.

ADVERTISEMENT

De-a lungul relației cu Pepe, Raluca a fost destul de discretă, deși la început numele ei a fost implicat în tot felul de scandaluri mai mult din cauza Oanei Zăvoranu, care a făcut-o în fel și chip, căci cântărețul s-a cuplat cu ea imediat ce s-a despărțit de actriță.

raluca pastramă
Așa arăta Raluca Pastramă pe vremea când nu era atât de celebră. Foto: monden.ro

Fosta soție a lui Pepe, juristă și afaceristă

Raluca este de profesie juristă, aceasta absolvind cu brio facultatea de Drept, iar pe perioada căsniciei cu Pepe nu a stat cu mâinile în sân, deschizând o afacere împreună cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

Puțini mai țin minte că la un moment dat cei doi și-au deschis o grădiniță, iar o mână importantă de ajutor le-a oferit-o chiar tatăl brunetei, Nelu Pastramă.

„A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu.

ADVERTISEMENT

I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobilier şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school”, a declarat Pepe în urmă cu aproximativ 4 ani pentru click.ro.

 

ADVERTISEMENT