Life

Ce ospăț la botezul fiului lui Culiță Sterp! Ce preparate culinare au fost întinse pe masă. Foto

Botezul fiului lui Culiță Sterp a fost unul de zile mari! Familia Sterp a vrut ca momentul să fie unul de-a dreptul memorabil.
22.10.2021 | 10:44
Ce ospat la botezul fiului lui Culita Sterp Ce preparate culinare au fost intinse pe masa Foto
Culiță Sterp și-a botezat ieri fiul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Botezul fiului lui Culiță Sterp a fost unul de neuitat! Cântărețul a petrecut cu familia și prietenii la cel mai frumos moment din viața lui, evident, alături de logodnica Daniela Iliescu.

Interpretul de muzică de petrecere a postat mai multe imagini de la festinul care a avut loc ieri, 21 octombrie, în Hațeg.

ADVERTISEMENT

După cum știu toți fanii artistului, familia este aplecată către valorile tradiționale, iar de pe masă nu puteau lipsi preparatele culinare românești.

Botezul fiului lui Culiță Sterp, unul de nota 10

De pe masă aproape că nu a lipsit nimic din deliciile culinare pe care românii le consumă la astfel de ospățuri. Printre preparate s-au regăsit tot felul de mezeluri și diferite tipuri de brânză.

ADVERTISEMENT

S-a ținut cont și de așezarea în farfurie a feliilor de șuncă, a brânzeturilor și a legumelor servite. Culiță i-a așteptat pe invitați cu diferite tipuri de șuncă, cea afumată preparată în stil românesc, dar și jamonul spaniol și prosciuto.

De asemenea, au fost agățate mai multe pulpe de porc, iar pe una scria numele lui Milan și data botezului.

ADVERTISEMENT

Culiță l-a invitat la eveniment și pe tatăl său, un prosper cioban din zona Hațegului. Cu acesta, relația nu era foarte apropiată în ultima vreme, dat fiind faptul că părinții lui sunt separați.

culiță sterp
Culiță Sterp s-a distrat pe cinste la botez, iar masa a fost una îmbelșugată, Foto: Instagram

Cine sunt nașii lui Milan

Pentru acest botez, Culiță a făcut un gest frumos și și-a invitat tatăl după ce i-a prezentat nepoțelul. Micuțul a fost botezat ieri undeva la prânz, iar artistul s-a gătit pentru acest moment, purtând un costum auriu, asortat cu o cravată colorată.

ADVERTISEMENT

Nașii lui Milan au fost sora cântărețului, Ileana Sterp, și soțul acesteia. Cei doi au fost prezenți la botez alături de fetița lor. Sora lui Culiță a născut cu câteva luni înainte ca Daniela Iliescu să devină mamă.

Una dintre aparițiile de senzație de la botez a fost cea a mamei Geta. Stăpâna familiei a purtat o rochie cu mâneci turcoaz, având una dintre cele mai elegante apariții vreodată.

Bunica lui Milan și-a făcut un coc clasic și s-a bucurat alături de fiul și nora lui de momentele frumoase pe care le-a adus acest botez.

La petrecere au cântat o serie de artiști, colegi de breaslă de-ai lui Culiță. Chiar și cântărețul i-a încântat la un moment dat pe invitați cu vocea sa.

Printre cei 200 de invitați de la petrecere s-au numărat și foștii concurenți de la Survivor România. Irisha, Sorin Pușcașu, Marilena Ciucurean, Ștefan Ciuculescu și Andrei Ciobanu nu au lipsit de la party.

ADVERTISEMENT
Tags: