Life

Ce părere are Adela Popescu despre Florin Călinescu. Vedeta a recunoscut fără rețineri

Ce părere are Adela Popescu despre Florin Călinescu. Vedeta a spus tot ce crede despre fostul jurat de la Românii au talent fără rețineri.
07.06.2023 | 19:41
Ce parere are Adela Popescu despre Florin Calinescu Vedeta a recunoscut fara retineri
Ce părere are Adela Popescu despre Florin Călinescu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adela Popescu are o părere foarte bună despre Florin Călinescu. Actrița și prezentatoarea TV a recunoscut totul fără rețineri.

Ce părere are Adela Popescu despre Florin Călinescu

Adela Popescu are o părere foarte actorul Florin Călinescu. Vedeta a recunoscut fără vreo reținere că îl admiră mult pe fostul jurat de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a recunoscut că Florin Călinescu este genul de om pe care ar vrea să îl aibă mereu în preajmă. Ba mai mult, actriță spune că oricine speră să fie băgat în seamă de Florin Călinescu, chiar dacă acest lucru înseamnă și să fie certați de el.

„Florin Călinescu e un om pe care vrei să îl ai în preajmă și să te uiți la el să vezi ce zice, ce energie are, ce glumește. Speri și să te certe, uneori, numai să te bage în seamă”, a spus Adela Popescu, pentru Unica.ro.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a lucrat cu Florin Călinescu la următorul film

Adela Popescu și Florin Călinescu au filmat pentru același film. Deși nu au avut scene împreună, vedeta a recunoscut că a rămas marcată de întâlnirea cu actorul.

De altfel, a spus că lui Florin Călinescu i-a plăcut mult acest proiect, lucru care s-a văzut pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

„I-a plăcut și lui foarte tare proiectul și s-a văzut, are niște secvențe. Radu a filmat cu el, eu nu. Nu aveam povești care să se întâlnească. Cu toate astea, a fost pur și simplu fascinant”, a mai spus Adela Popescu pentru sursa citată.

Adela Popescu, Florin Călinescu și Radu Vâlcan au lucrat împreună la un nou film, un proiect neașteptat cel puțin pentru cei doi soți.

ADVERTISEMENT

„Este un lungmetraj în regia lui Petre Năstase şi scenariul este superb, distribuţia senzaţională, noi şi ceilalţi, normal că suntem senzaţionali. Nu, serios acum, va fi ceva foarte tare. Este o super comedie.

Este super relax, este ceva foarte relaxant, este exact ce trebuie pentru… nu stiu, ai chef să mergi la film, să te destinzi, mă rog”, a povestit vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT