Life

Ce părere are Dan Negru despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. “Le-a luat vreo vedetă locul?”

Dan Negru a debutat în televiziune în urmă cu aproape trei decenii. De-a lungul timpului a avut ocazia să lucreze cu cele mai cunoscute vedete. Printre acestea se numără și Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin.
27.01.2022 | 17:33
Ce parere are Dan Negru despre Andreea Marin si Mihaela Radulescu Lea luat vreo vedeta locul
Ce părere are Dan Negru despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți și longevivi prezentatori Tv.

Indiferent de schimbările din televiziune, acesta a reușit mereu să se adapteze și să rămână în inimile fanilor.

De-a lungul timpului, a avut ocazia să cunoască toate vedetele din showbiz, iar recent a dezvăluit ce fel de relație a avut cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, alături de care a prezentat.

ADVERTISEMENT

Ce părere are Dan Negru despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. “Le-a luat vreo vedetă locul?”

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Dan Negru a debutat în presă. Timp de patru ani a lucrat la Radio Timișoara. Apoi, a decis că este momentul să facă o schimbare. În anul 1994, cel supranumit Regele audiențelor ajungea la TVR.

A fost inclus în Top Host European Broadcast, pentru că a prezentat simultan formate Tv internaționale, ambele lider de audiență în două țări diferite: România și Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

“Era golden age-ul presei în România. Publicul era dornic de informație, de noutăți, de divertisment și oferta era mică.
E invers azi. Televiziunea imită azi online-ul, speriată de amploarea pe care acesta o ia zi de zi.

Orice business are un golden age, și media clasică românească l-a avut în anii 90, până pe la începutul anilor 2000.”, a spus Dan Negru pentru VIVA. 

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, prezentatorul a avut ocazia să lucreze alături de foarte multe vedete și a cunoscut cei mai mari actori sau cântăreți ai României.

Dan Negru se mândrește cu faptul că este singurul prezentator care a moderat și alături de Andreea Marin și alături de Mihaela Rădulescu, și are doar cuvinte de laudă la adresa celor două. După părerea sa, în ziua de astăzi nu mai exist[ vedete care să semene cu cele două dive.

ADVERTISEMENT

“Există azi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul? Televiziunea azi nu mai are puterea să construiască branduri așa cum o făcea în golden age.

Nici show-urile TV din România nu mai sunt cele care să pună în valoare astfel de personalități.

Au dispărut vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă”, a mai spus cunoscutul prezentator pentru sursa amintită mai sus.

ADVERTISEMENT