Life

Ce părere are Daniel Pavel despre relația dintre Jador și Oana Ciocan. Cum au decurs, de fapt, lucrurile în culisele Survivor România All Stars

Daniel Pavel, mai sincer ca niciodată. Prezentatorul emisiunii Survivor România All Stars a vorbit despre relația dintre Jador și Oana Ciocan.
14.05.2024 | 08:44
Ce parere are Daniel Pavel despre relatia dintre Jador si Oana Ciocan Cum au decurs de fapt lucrurile in culisele Survivor Romania All Stars
Ce părere are Daniel Pavel despre relația dintre Jador și Oana Ciocan. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anul acesta, Survivor All Stars România a fost un sezon plin cu de toate. Dincolo de tensiunile din trib și cele de pe traseu, au existat și câteva momente emoționante. Unul dintre ele a fost cel în care Jador i-a declarat sentimentele sale Oanei Ciocan, cerând-o de soție. Cum a văzut Daniel Pavel acest episod, din ipostaza de prezentator al emisiunii.

Cum a început povestea de dragoste din Jador și Oana Ciocan

Survivor All Stars este un sezon, așa cum îi spune și numele, dedicat celor mai buni concurenți. Printre ei s-a numărat și Jador care a câștigat mai mult decât trofeul și premiul în bani. Artistul a cucerit-o pe Oana Ciocan, femeia care îi este alături de câteva luni de zile.

ADVERTISEMENT

Jador și Oana Ciocan s-au cunoscut chiar înainte de a pleca în jungla în Republica Dominicană. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, după cum au recunoscut și ei în diverse interviuri.

Relația dintre artist și Oana Ciocan a evoluat, pentru o lungă perioadă de timp, de la distanță. În timp ce Jador era la Survivor România All Stars, Oana era acasă, în România. Însă, la un moment dat, cei doi s-au reîntâlnit chiar în junglă.

ADVERTISEMENT

În ediția în care Jador a fost eliminat din concurs, Oana Ciocan a intrat în competiție. Momentul a fost unul emoționant, atât pentru cei doi, cât și pentru cei de acasă care au urmărit povestea lor de dragoste.

Ce părere are Daniel Pavel despre relația din Jador și iubita sa, Oana Ciocan

La Survivor România All Stars, Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan. Artistul a vrut să se asigure că aceasta va rămâne mereu alături de el și că este dispusă să înceapă un nou capitol împreună.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a vorbit și el despre acest moment unic în istoria concursului Survivor România. Prezentatorul a declarat, în exclusivitate pentru viva.ro, că relația dintre Oana și Jador este una specială și că el crede în sentimentele celor doi.

Prezentatorul emisiunii a avut ocazia să vorbească cu Oana înainte de a merge la întâlnirea cu Jador. Atunci, Daniel Pavel și-a dat seama că Oana este emoționată și că are sentimente puternice pentru artist.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel este de părere că relația lor este una sinceră și că nimic nu a fost mimat de dragul audienței. O poveste de dragoste atât de intensă nu ar fi putut să fie regizată, în concepția prezentatorului Survivor România All Stars.

”Eu am avut șansa să stau de vorbă cu Oana înainte ca ea să meargă spre acea întâlnire și vă pot garanta că mi-a transmis din starea ei. Privirea încărcată de speranță și vorbele pline de iubire au spus totul. Astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Și cred că am spus totul cu asta.”, a declarat Daniel Pavel pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT