Life

Ce părere are Mircea Badea despre un anumit tip de femei. A recunoscut totul: “Am și eu totuși o exigență”

Mircea Badea a făcut declarații despre un anumit tip de femei, despre care crede că trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru a arăta impecabil.
23.07.2022 | 09:23
Ce parere are Mircea Badea despre un anumit tip de femei A recunoscut totul Am si eu totusi o exigenta
Mircea Badea a recunoscut că are pretenții de la un anume tip de femei. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a făcut declarații după afirmațiile lui George Buhnici și chiar a explicat în ce domeniu crede că femeile trebuie să arate cât de bine pot.

Mircea Badea a recunoscut că are pretenții de la un anume tip de femei

Mircea Badea vorbit despre scandalul în care este implicat George Buhnici în aceste momente și a explicat care este singurul tip de femeie de la care are pretenții să arate impecabil.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre femeile care activează în domeniul muzical și sunt artiste. În acest sens, prezentatorul emisiunii În gura presei de la Antena 3 a dat și un exemplu – anume pe Jennifer Lopez.

Acesta a spus că în cazul unei artiste cum este aceasta, produsul care este vândut publicului nu este doar muzica, ci Jennifer Lopez se folosește și de sex appeal-ul ei, pe lângă voce și dans.

ADVERTISEMENT

„Am și eu totuși o exigență. Dacă ești artistă, în accepțiunea modernă a cuvântului, nu doar cânți, ci oferi un pachet de entertainment care, sigur, cuprinde și cântat, dar cuprinde și sexoșenie. De exemplu: Jennifer Lopez.

Dânsa vine îmbrăcată sexy, dansează, ne arată una, alta. Sex-appealul este o componentă a prestației sale artistice.

ADVERTISEMENT

De la dânsa, eu, consumator de entertainment, am pretenția să fie impecabilă. Acolo contează cum arată dacă se dezbracă”, a spus prezentatorul în emisiunea sa.

Mircea Badea, declarații despre femeie din industria de divertisment

Mircea Badea a explicat că dacă o femeie este o parte din industria de entertainment, trebuie să arate bine. La fel este cazul și pentru persoanele care sunt modele sau care pozează în diverse reviste.

ADVERTISEMENT

În ambele cazuri, în meseria acestora intră inclusiv și faptul că trebuie să arate impecabil.

Mai mult, prezentatorul de televiziune a explicat că în cazul în care divele s-au îngrășat puțin, nu ar trebui să își mai arate corpul.

„Dacă pozezi în chiloți, trebuie să fii cât de fit poți tu să fii. Dacă ai luat două kilograme, nu te dezbraci.

Repet: dacă ești în domeniul acesta. Aici vorbesc despre profesionalism. Jennifer Lopez este impecabilă, dar este meseria ei”, a mai spus Mircea Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: