Life

Ce părere are Smiley despre Theo Rose, colega sa de la Vocea României: „Există și conflicte. Nu ne înțelegem de fiecare dată”

Smiley a vorbit despre noua sa colegă de la Vocea României, Theo Rose. Juratul din emisiunea de la PRO TV are o părere foarte bună despre cântăreață, însă a recunoscut că există și tensiuni la filmări.
13.07.2022 | 15:22
Ce parere are Smiley despre Theo Rose colega sa de la Vocea Romaniei Exista si conflicte Nu ne intelegem de fiecare data
Smiley a vorbit despre Theo Rose la Kiss FM. Foto: Youtube KISS FM
ADVERTISEMENT

Smiley a dat din casă și a oferit câteva detalii despre atmosfera de la Vocea României.

Smiley recunoaște că există mici conflicte la Vocea României. Ce părere are despre Theo Rose

Cântărețul a acordat un scurt interviu pentru postul de radio KISS FM și confirmă, în parte, informațiile publicate de curând de FANATIK, potrivit cărora unii dintre jurați au intrat deja în clinciuri la filmări.

Partenerul Ginei Pistol a recunoscut că au apărut deja și conflicte și că e firesc să existe diferențe de opinii, mai ales că fiecare jurat reprezintă câte un public și un stil muzical diferit.

ADVERTISEMENT

Smiley a declarat că Theo Rose este o fată foarte energică și apreciază spiritul fresh cu care a venit în acest concurs de televiziune.

„E una dintre vocile importante din generația nouă de artiști. Și… o să vedeți. Mă rog, există și conflicte. Nu ne înțelegem de fiecare dată. Dar e mișto. Chiar o să fie foarte mișto. Scaunul nostru e ca o canapea. E foarte impunător, așa”, a spus Smiley la Kiss FM.

ADVERTISEMENT

„Sunt școli de muzică în România, doar că sunt pe vechi”

A mai zis despre Theo că este destul de competitivă, că e mult mai bătăioasă decât pare la prima vedere. Andrei Maria, pe numele său real, a spus că a fost marcat de vocile pe care le-a auzit până acum la preselecții.

Juratul spune că publicul va fi impresionat mai ales de vocile concurenților extrem de tineri, de 16-17 ani. Artistul a mai mărturisit că scopul său principal în show-ul de la PRO TV este în primul rând să îi ajute, să îi îndrume pe tinerii care vor să facă muzică, amintindu-și că și el a fost ajutat când a pășit în această industrie.

ADVERTISEMENT

„Sunt școli de muzică în România, doar că sunt un pic pe vechi. Nu îi învață pentru viitor”, a completat Smiley.

Vedeta PRO TV a vorbit în interviul oferit la Neversea și despre fiica pe care o are cu Gina, Josephine. A mărturisit că nu a mai văzut-o de o săptămână și că îl încearcă un dor nebun de ea.

ADVERTISEMENT