Life

Ce părere avea logodnica lui Culiță Sterp despre el înainte să fie împreună. Daniela Iliescu a spus adevărul, în direct: „Ultimul afemeiat”

Daniela Iliescu a spus ce părere avea despre Culiță Sterp și de ce nu și-au început relația mai devreme chiar dacă se știau din liceu.
29.09.2022 | 19:00
Ce parere avea logodnica lui Culita Sterp despre el inainte sa fie impreuna Daniela Iliescu a spus adevarul in direct Ultimul afemeiat
Daniela Iliescu a spus ce părere avea despre Culiță Sterp înainte să fie împreună. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu și Culiță Sterp au vorbit despre începutul relației lor. Logodnica artistului a recunoscut că nu avea deloc o părere bună despre iubitul său la început, dar acum plănuiesc nunta, care cel mai probabil va avea loc anul viitor.

Ce părere avea Daniela Iliescu despre Culiță Sterp înainte să aibă o relație

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt împreună de trei ani, însă cei doi se cunosc din liceu. Mai mult, la începutul relației s-a scris despre ei că ar fi avut o legătură amoroasă încă de pe vremea când solistul era căsătorit cu Carmen de la Sălciua, însă frumoasa blondină a negat vehement aceste acuzații.

ADVERTISEMENT

Vara aceasta s-au logodit în Turcia, în timpul unei vacanțe de vis, iar în urmă cu 1 an și 3 luni au devenit părinții unui băiețel, Milan.

Recent, ei au fost invitați la botezul Vlăduței Lupău, unde Culiță Sterp a făcut show și a aruncat zeci de mii de lei pe dedicații.

ADVERTISEMENT

Culiță și Daniela au fost prezenți joi, 29 septembrie, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au vorbit despre acest eveniment, dar și despre relația lor.

Astfel, artistul a mărturisit că el a fost îndrăgostit de mama copilului său și în adolescență, numai că aceasta nu îl băga deloc în seamă.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem de trei ani împreună, dar am fost în aceeași clasă la liceu. Mie îmi plăcea de ea atunci, era cea mai frumoasă din clasă, da avea iubit și…nu prea… Apoi ea a plecat în America, a stat vreo 2-3 ani, iar când s-a întors mi-am luat inima în dinți și am invitat-o să ne întâlnim…”, a povestit Culiță Sterp la Pro TV.  

Daniela Iliescu: „Eu credeam că era ultimul afemeiat”

Daniela Iliescu a recunoscut că era ceva mai inabordabilă la acea vreme și, chiar și atunci când s-au revăzut, nu avea deloc o părere bună despre viitorul său soț.

ADVERTISEMENT

„Eu eram mai inabordabilă. Ne-am întâlnit a doua oară prin 2019 și tot nu am vrut. Am zis, lasă-mă…nu-mi trebuie mie vedete… Da, era cunoscut atunci. Eu credeam că era ultimul afemeiat”, a glumit Daniela.

„Credeai că-s ultimul, da nu eram ultimul…Eram după ultimul”, a completat Culiță Sterp.

Cât despre marele eveniment din viața lor, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au dezvăluit că vor ca nunta să aibă loc anul viitor, în iulie sau august, dar că încă nu au stabilit.

ADVERTISEMENT
Tags: