Pariuri sportive

Ce pariem în Supercupa României: Viitorul vs. FC Voluntari?

Ce pariem, cum pariem şi unde pariem în Supercupa României din 2017? Îţi prezentăm toate amănuntele de care trebuie să ţii cont atunci când te decizi asupra unui pronostic pentru meciul...
09.07.2017 | 18:00
Ce pariem in Supercupa Romaniei Viitorul vs FC Voluntari
ADVERTISEMENT

Ce pariem, cum pariem şi unde pariem în Supercupa României din 2017? Îţi prezentăm toate amănuntele de care trebuie să ţii cont atunci când te decizi asupra unui pronostic pentru meciul Viitorul – FC Voluntari.

Supercupa României, se va juca în acest an la Botoşani, acolo unde federalii speră că interesul pentru un meci între două echipe fără tradiţie va atrage o audienţă mai mare decât în celelalte oraşe, lucru care s-ar putea să fie adevărat, ţinând cont de faptul că FC Viitorul s-a înfiinţat în urmă cu 8 ani, iar FC Voluntari are numai 7 ani de existenţă.

ADVERTISEMENT

DESCHIDE-ŢI CONT ŞI PARIAZĂ LEGAL ONLINE PE SUPERCUPA ROMÂNIEI PE SITE-URILE LICENŢIATE DE ONJN ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI

Campioana României – cel puţin până miercurea viitoare, atunci când se va da verdictul de la TAS în cazul deschis de FCSB – va da piept cu una dintre cele mai bune echipe din play-out, FC Voluntari. Diferenţa dintre cele două echipe este clară: lotul Viitorului este evaluat la 20.380.000 Euro, aproape de 3 ori mai mare decât cel al echipei FC Voluntari, care este cotat la numai 7.500.000 Euro, conform transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

19873780_1574613055928664_1575739203_n

Totuşi, fotbalul ne-a învăţat că pe teren diferenţa o fac jucătorii şi nu banii. De cele mai multe ori, în această competiţie, valorile sunt extrem de apropiate, întrucât niciuna dintre cele două formaţii nu este încă în formă fizică maximă. Antrenorul celor de la FC Voluntari, Claudiu Niculescu, s-a declarat îngrijorat de data programării meciului, spunând că speră să nu fie caniculă la ora meciului.

Ilfovenii vor avea totuşi un handicap în faţa campionilor, deoarece au avut de jucat 4 meciuri în plus în campionat (fiind în play-out) şi finala Cupei României, lucru care le-a prelungit sezonul trecut, le-a scurtat vacanţa şi totodată le-a micşorat campania de pregătire pentru noul sezon. De altfel, dacă Viitorul a disputat 6 meciuri amicale în această vară, FC Voluntari a avut timp numai pentru 2 partide.

ADVERTISEMENT

În toate meciurile amicale jucate până acum în această vară, formaţia antrenată de Gică Hagi a marcat şi a primit gol. FC Voluntari a disputat numai două partide amicale, unul încheiat la egalitate, scor 1-1, iar cel de-al doilea meci a fost pierdut cu scorul de 0-1. Dacă un pariu de tip ambele marchează poate părea destul de riscant, mai sigur este să mizăm pe victoria Viitorului la Netbet, la o cotă de 1.66.

În afară de FCSB, nici o echipă nu a marcat în primele 30 de minute ale ultimelor 5 supercupe. De aceea, pariul „Minutul primului gol Sub/Peste 28 de minute” de la Betano mi-a atras atenţia. Practic, putem paria că primul gol va fi marcat după minutul 28:00, la o cotă de 2.25.

ADVERTISEMENT

19858435_1574613052595331_1393613340_n

George Ţucudean este cel mai în formă jucător de atac al formaţiei din Ovidiu, lucru remarcat şi de Ionuţ Balaur, fundaşul central de la FC Voluntari, care a spus pentru digisport: „Din ce am observat în amicale, Ţucudean e într-o formă foarte bună, a marcat. Am văzut şi evoluţii foarte frumoase ale lui la antrenament, cred că este principalul pericol.” 5.40 este cota la Unibet pentru ca Ţucudean să deschidă scorul în Supercupa României.

Nu uita că la Sportingbet şi la Betfair vei putea paria live pe Supercupa României, iar în ziua meciului vei găsi propuneri de pariuri speciale pentru acest eveniment!

AFLA MAI MULTE DESPRE OPERATORII CARE OFERA CELE MAI BUNE COTE PENTRU ACEST MECI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

ADVERTISEMENT